Vasárnap délutáni étel lehet még kedd reggel a baba kakijában? (tudásbázis)
:((( Annyira sajnálom. :(((
Azért remélem, semmi komoly!!!
Ha megtudod az eredményt, írd meg, jó? Addig is gondolok rátok. Kívánom, hogy minden rendben legyen!
Sajnos jó volt a gyanúm, véres :(
székletmintát vett, hétfőn lesz elvileg eredmény.
Ha viszonylag egyben van, akkor inkább a felületén kell(ene) pirosasnak lennie.
Ugyanis ha a gyomrából vagy a belek felső részéből jönne, akkor mire kiér, már barnásnak kellene lennie, nem pirosasnak. Ha viszont a belek alsó részéből jönne, akkor nem nagyon lenne már ideje összekeveredni a széklettel, főleg nem egyenletesen, ráadásul a vér mellett némi nyálkának is kéne lennie a bélfalról.
Szerintem nem vér, bár tényleg fura, hogy csak most jön ki...
Két személyes sztori: decemberben több mint 1 nap után a lenyelt állapotban hánytam ki a reszelt sajt egy részét. Valamiért visszatartotta a gyomrom, pedig ettem közben rendesen, eszembe sem jutott, hogy valami lehet.
A másik a nagyobbik lányomé, ő gyakran hányós az autóban. Utaztunk el, délben megette a tojásrántottát, aludt egyet, majd evett Vitatigris gyümölcspürét. Ezután jó fél órával indultunk, amire rá kb. 1 órára hányt. A gyümölcspüréből annyi sem jött vissza, hogy kicsit elszínezze a tojást, amit viszont emésztetlenül láttunk viszont. (Pedig azt mondják, a gyümölcs nem emésztődik, ha más is van a gyomorban, hanem rohadni kezd...)
Ha az mi szervezetünk megcsinálta ezt, akkor biztos másé is képes rá.
És lehet, hogy tényleg csak nem tudott mit kezdeni a paradicsommal valamiért, ezért visszatartotta a gyomorban egy ideig, majd a meggyorsult emésztés miatt végül csak sikerült feldolgozni, és most ért ki.
Viszont nem vagyok EÜs, ez csak a privát véleményem!
Kérdezz rá a dokitól, hogy mi alapján tudod megkülönböztetni a véres székletet a paradicsomostól, hátha ő mond valami nagyonokosat! :)
A reggelit elraktam, viszem magammal :)
viszonylag egyben van.
Sosem láttam még véres kakit, így aztán elég bizonytalan vagyok.
Az a baj, hogy neked kell látnod...
Azt hiszem, az én gyerekeméről meg tudnám állapítani, hogy vér vagy paradicsom, de persze így könnyű mondani, ha ott lennék, simán lehet, hogy nem menne. :)
Mit csináltál azzal a pelussal? Ha megvan még, szerintem tedd bele néhány zacsiba, és vidd magaddal. Ha alapos a doki, elküldi laborvizsgálatra. És így nem kell várni a következő adagra, hanem azonnal lesz minta...
(Ha becsomagolod alaposan, kint is hagyhatod akár a babakocsiban a hidegben, hogy ne bűzölögjön mindenki orra alá.)
De lehet, hogy jobb lenne, ha felhívnád a dokit!
Mennyire híg a széklete? azonnal szanaszét folyik, vagy azért relatíve egyben marad?
Paradicsomos krumpli. Megy a hasa, láza is volt. Az a bajom, hogy olyan kis mennyiségben piros, hogy nem tudom eldönteni, hogy véres vagy paradicsomos... :S
Du megyünk dokihoz, csak aggódok.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted reális minden hétvégén szombat, vasárnap reggel 5-től este 9-ig dolgozni 4000 Ft-ért?
- Imádok vasárnap reggel a szomszédokkal beszélgetni....
- Délutáni teszt után a másnap reggeli erősebb?
- Az adventi koszorút vasárnaponként este vagy reggel kell meggyújtani? És meddig kell égnie?
- Ha reggel bekeverem a pizza tésztát, eláll délutánig?
- 12. dpo-n halvány délutáni teszt másnap reggel még halványabb. Járt így más is?