12. dpo-n halvány délutáni teszt másnap reggel még halványabb. Járt így más is? (tudásbázis)
4. Réki2
2021. jan. 12. 14:59
Köszönöm, egy picit megnyugtattatok! :)
3. brandy85
2021. jan. 12. 12:36
Szia. Nekem szinte mind a 3 gyereknél 1.teszt +, 2.teszt -, 3.teszt +. Most 14,10 és 2,5 évesem van!
2. NomNom (válaszként erre: 1. - Réki2)
2021. jan. 12. 07:54
Szia!
Nekem tavaly decemberben meg nem mondom hányadik napon egész határozott csík volt délutáni vizeletből, majd másnap reggel egy halvány.
Azóta itt a fiúcskám.;)
1. Réki2
2021. jan. 12. 07:27
Sziasztok! Tapasztalataitokra lennék kíváncsi. Holnap kellene megjönnie, tegnap délután csináltam egy tesztet, amin halványan, de határozottan 2 csíkocska látszik. Ma reggeli elsőből csinált teszten viszont éppen csak látható a 2. Csík. Igaz ma 3-kor keltem. Nem éltem még túlzottan bele magam, de mégis aggódom picit, nehogy bajt jelezzen. Járt már így más is?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ha a kontroll csík a halványabb a terhességi teszten, attól érvényes?
- Ha elmúlik karácsony a szeretet lángja halványabban ég?
- Hányadik héttől figyelhető meg a mell eresedése terhesség alatt? Linea negra vonal erőssége változhat-e (reggel halványabb, este sötétebb)?
- Kislányom mellkasán és hátán apró pöttyök vannak. Reggel halványabb estére bevörösödik. Mi lehet ez?
- Segítséget szeretnék: A 30 cm-es számítógép monitor jobb oldalán egy 5, 5 cm-es csík sokkal halványabb lett, mit tudok tenni?
- Facebookon miért halványabb valamelyik hozzászólás a telefonon?