Ha elmúlik karácsony a szeretet lángja halványabban ég? (beszélgetés)
De karácsony után egy kicsit halványodik,nem?
Karácsony előtt és karácsonykor szinte ragyog minden,és mindenki!
Örülök neki és gratulálok!
Azért nálunk halványodik,csak karácsonykor minden valahogy más!
Sokan vannak, akikre igaz ez. De én örülök, mert nálunk nem csak karácsonykor ég a "szeretet lángja", hanem egész évben jelen van az Életünkben. Vannak össze zörrenések, de soha nem eget rengetőek és a szerelem/szeretet mindig meg marad.
Az előttem szólóknak igaza van, tényleg ilyenkor erősebb a szeretet, mindenki iránt, és nagyobb szívvel adunk, ilyenkor, mint az év bármely napján.
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!
Ennek, vagy legalább egy részének kellene lenni az év többi 364 napján is..Tehát valahol igaz a dal...
A karácsonynak van egy olyan hangulata, amitől sztem sok ember még az "ellenségeire" sem úgy gondol ezekben a napokban :)
Én úgy tapasztalom, hogy a szeretet lángja karácsonykor erősebben ég.
Összejön a család, jobban figyelünk egymásra, megpróbálunk örömöt okozni a másiknak.
Ezért érzékeljük azt, hogy az ünnepek után újra halványabb a láng.
A "pénz mindenek felett", ez nem csak a karácsonyi ünnepekre vonatkozik, hanem az egész életünkre - sajnos.
Szeritem sok embernél aról szól.
Nézdd csak meg mi van karácsony elött a bevásárló központokban. Egy gyufaszálat nem lehet leejeteni. Mindenki a lehető legdrágább ajándékokkal szeretne megfelelni a másiknak. Van aki hitelt is képes felvenni csak hogy drága ajándékot tudjon venni, aztán még jövő karácsonykor is azt fizeti.
Sajnos nagyon kevés embert ismerek aki a karácsony miatt karácsonyozik. Viszont van olyan ismerősöm is, aki nem tart karácsonyt, mert szerinte nem csak abban a pár napban kell megmutatni hogy mennyire szeretei a másikat... és igaza van.
Sok a veszekedés, mert ugye ilyenkor azt is szeretjük akit amúgy nem... Jópofizni kell, és amikor már nem bírja az ember, veszekedés lesz belőle. A tv-ben is erről volt szó karácsony után, hogy ilyenkor mennyivel több a veszekdés.
Én nemcsak karácsonykor szeretem a szeretteimet. Én azt mondom nem csak 3 napig kell egymást szeretni hanem egy életen át. Sajnos a mai világban egy szól a karácsony: pénzről.
Egyébként szerintem ilyenkor több a veszekedés mint máskor...
Karácsonykor szeretünk mindent és mindenkit.
Még idegeneknek is mondjuk,hogy boldog karácsonyt!
De ha elmúlik karácsony valóban halványabban ég a szeretet lángja?
Neked mi a véleményed?
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Ha a pénz nem számít, mit szeretnél kapni karácsonyra? (Most nem a szeretet meg a békesség érdekel, hanem ténylegesen tárgyilagos ajándék!!)
- Mennyire tudunk ráhangolódni a szeretet ünnepére, a Karácsonyra? Vagy a mindennapi gondok, problémák beárnyékolják az ünnepi hangulatot?
- Miért csak karácsonykor tartják sokan fontosnak a szeretetet?
- Tudtok valami gyerekeknek való karácsonyi idézetet, aminek a lényege, hogy a karácsony a szeretetről szól, nem pedig a drága ajándékokról?