Miért csak karácsonykor tartják sokan fontosnak a szeretetet? (beszélgetés)
Régen nem szólt be senki:((
Talán a cim maga a válasz is, miért nélkül?:((
Mert karácsonykor szinte kézzel fogható!:)
"A szeretet az, ami Karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani."
Robi - 7 éves
Én mindennap fontosnak tartom a szeretetet,talàn ezért is égek màr augusztus ota karàcsonyi làzban.
Mert akkor talàn nem csak nekem jut eszembe a békesség hanem azoknak is a kik hétköznapi siettségükben megfeledkeznek.
Én a karàcsonyt nem a rengeteg étellel ünneplem(nem is fözök több fogàsos vacsit)
Nekem az lesz a fontos,hogy akit szeretek itthon legyen velem,együtt vacsoràzzunk,beszélgessünk,és a szivemben hàlàt adok Istennek az ö egyszülött fiàért Jézusért.
Mindenkinek szüksége van szeretetre,de nem mindenki tudja egyformàn kimutatni.
SAJNOS A mai rohano vilàgban ez érthetö...
Pedig az év 365 vagy 366 napból áll.
De ha a szeretet csak karácsonykor mutatkozik meg az nem szeretet csak ajándék osztás.Vagy még az sem.
Mert akkor nem tudnak se vásárolni menni, sem a munkahelyükre dolgozni.
Olyankor még a családtagjaikat is segítség nélkül felismerik!
bizony.
Nem akkor fontos, hanem fontosabb, előtérbe kerül,mert az ember gyarló és elsodorják a szürke hétköznapok.
Attól függ kinél..............
Nálam minden nap dúl a szeretet!!!!! Szerencsés ember vagyok! Szeretnek és viszontszeretek.
Barátok, kollégák, ismerősök...stb.
A szeretet mindenütt ott van, csak észre kell venni!
Szeretetet adni kell és ezerszeresen kapod vissza!
nem, sztem nem minden családban:(
Sokak, csak vágyakznakutána:ahol apuci veri a családot, ott nemigen létezik....sajnos
ha ezt a fajta szadizmust törvényileg szabályoznák, akár mindenütt lehetne, sztem is.
... mert mindenki egyfolytában rohan és nincs idő semmire. Ezenkívűl baromi anyagias a világ.
Kevesen értik meg, fogják fel, hogy a pénz az csak egy szükséges rossz.
Szerintem úgy kéne élni a hétköznapokat, hogy sosem tudhatjuk, melyik nap az utolsó.
Én igyekszem minden napomat szerettel megtölteni és éreztetni a családommal, hogy mennyire fontosak nekem, illetve mennyire boldog vagyok, hogy ők a családom!! :)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!