Szerinted reális minden hétvégén szombat, vasárnap reggel 5-től este 9-ig dolgozni 4000 Ft-ért? (tudásbázis kérdés)
reális az biztos
IRREÁLIS!!
Undorító, hogy mit meg nem engednek manapság a munkáltatók :S
Legalábbis érdekes...
KERESS MÁST!!!
Nos megjöttem.
Úgy volt akkor megyek be amikor akarok a mai nap folyamán,de felhívott reggel megint és mondta el kell mennie még azt is elmesélte hova :D így jó lenne előbb.Oké,előbb mentem erre már elment.De mondjuk nem is baj megnéztem magamnak a dolgokat :)
Aki most eladó azt mondta ő mondta a főnöknek mikor mesélt rólam,hogy kellene egy képesítés mivel egyedül lennék és ugye pénztár gépet nem lehetne kezelni.. és hogy ő nem tartja jó ötletnek,hogy tanulót vegyen fel.De ha megoldják valahogy akkor neki mindegy.Érdekes :D
Na ezt már megbeszéltük,hogy már nem tanulok,de nem vagyok bizonyítványos eladó.
Aki bent volt egyik tulaj,csak azt hajtogatta hogy 5-9-ig tehát ennyi :) neki csak ez a lényeg.
Végül is a vége,hogy hívjam fel a pasit...
De inkább keresek mást,bár tapasztalatnak,gyakorlatnak jó lenne,de nekem nem havi 32.000 ft-ra van szükségem a megélhetéshez.Ez inkább kereset kiegészítésnek jó,de egy napi 8-12 órás meló mellett ez meg már durva.
Szóval erre jutottam.
Amúgy albánok,nem tudom ők milyen "népnek"számítanak:)
Persze mindenképpen megírom akárhogy is alakul:)
És köszönöm,rám fér eléggé izgulok.De ha 16 óra lesz biztos nem vállalom,párommal beszéltük lehet félre mondta a munkaidőt mert elég döcögősen megy neki a magyar.Bár ahhoz képest,hogy nehéz nyelvnek mondják,dicséretes.
Hát, azért akárhogy is lesz, sok sikert.
A végkövetkeztetésről kaphatunk egy beszámolót? :)
Vagy csak kamu...
Én puszta kíváncsiságból elsétálnék arra... :)
További ajánlott fórumok:
- Mit fogsz csinálni/csináltál a hétvégén?
- Ha 3 hónapon keresztül minden héten heti 3x (péntek, szombat, vasárnap) 40 percet tornázom és keveset eszem akkor lemegy 12-15 kiló?
- Mennyit árt a diétának, egy 'normális" szombati v. vasárnapi ebéd?
- Mától szombat és vasárnap hogy vannak nyitva az üzletek? Munkanapi nyitvatartással?
- Miskolc belvárosában szombat, vasárnap kell-e fizetni a parkolásért?
- Baleseti táppénz szombat, vasárnapra is jár?