Mennyit árt a diétának, egy 'normális" szombati v. vasárnapi ebéd? (tudásbázis)
Ennyi kell....
Én hétközbe fogyóztam hétvégén meg normálisan ettem és szerintem nem ártottam vele egész jól sikerült leadnom a kilóimat :)
100%kosan egyetertek.
Kell a szervezetnek ez a vasarnapi ebed/unneples, kcisit be kell csapni, hogy kap o enni es akkor enged nekunk hetkoznap, hogy fogyjunk, nem tartalekol ezerrel
Néha belefér. Sőt, néha kell is. Miattad, hogy ne érezd azt, hogy mindenből kimaradsz.
Sőt, a testednek is. Ilyenkor kicsit becsapod, hogy újra bőséges napok következnek, nem kell raktározni. És utána picit jobban beindul a fogyás is.
Arra persze érdemes odafigyelni, hogy túlzásokba ne ess!
(Én ilyenkor sem igazán szoktam krumplit enni a húshoz. Inkább valami salátát. Ha más nincs, akkor uborkasalátát vagy csak valami más savanyúságot.)
Én is ünnepeltem ma:)) ..de mindjárt tornázom egy nagyot!!
..ha megnyugtat, én nem csak tortát ettem, hanem 4db pogácsát is:))
..és még jól is esett:D
Ne,ne ostorozd magad!
Ez belefér egy ebédbe,így ma már nem eszel csak valami extra könnyű valamit.
Ha vacsorára etted volna ezt akkor nem 3 órát hanem 3 napot kellene edzened:-))))))/csak vicc/
Ettem húslevest, kicsi krumplit, egy szelet rántott húst... meg egy vékony meggyes tortát.. Utóbbit nem akartam, de nem akartam megsérteni az ünnepeltet..
Most meg azon gondolkodom, hogy mindjárt nekifogok egy 3 órás tornának, hogy leugráljam:S
Arra gondolok, hogy diétázom- és tornázom ezerrel.
Ma meg holnap viszont családi összejövetel lesz.. Jó kis hétvégi kajákkal.
Annyira lelkifurdim van..
Ma is próbáltam normálisan enni, összeválogatni a kaját, de mégsem diétás kaja volt:S
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek vasárnapi boltzárról?
- Van-e még a vasárnapi ebédnek értelme? Jó ötletnek tartod-e, hogy vasárnap a boltok zárva legyenek?
- A vasárnapi vendég
- Segítsetek! Vasárnapi vendégeim részére egyszerű recepteket keresek!
- Érdekelne, hogy szolgáltató egységekre is vonatkozik-e a vasárnapi zárva tartás?
- Advent vasárnapi nyitva tartás