Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Pudingos - gesztenyés kehely recept

Pudingos - gesztenyés kehely recept

A Pudingos - gesztenyés kehely hozzávalói:
4 személyre:
0.5 liter tej,
1 cs. vaníliás pudingpor,
3-4 evőkanál kristálycukor,
20-25 dkg gesztenyemassza,
babapiskóta vagy piskóta tallér,
tejszínhab ízlés szerint


A Pudingos - gesztenyés kehely elkészítési módja:
a pudingot a megszokott módon, ízlés szerinti cukor mennyiségével elkészítjük. Az előkészített poharakba vagy kelyhekbe belemerjük a puding felét, tördelünk rá babapiskótát vagy teszünk rá piskóta tallért, erre rámerjük a puding másik felét. Amikor a puding nagyjából már kihűlt, a felengedett gesztenyemasszát gesztenye nyomóval vagy nagylyukú reszelővel ráreszeljük a kelyhek tetejére. Ízlés szerint tejszínhabbal ízesíthetjük, és díszíthetjük. A piskóta miatt hagyjuk pár órát állni. Gyors, egyszerű, mutatós, előre is elkészíthető finomság. A tejszínhabot csak tálalás előtt tegyük rá


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A pudingos - gesztenyés kehely elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook