Pudingos - gesztenyés kehely recept

4 személyre:
0.5 liter tej,
1 cs. vaníliás pudingpor,
3-4 evőkanál kristálycukor,
20-25 dkg gesztenyemassza,
babapiskóta vagy piskóta tallér,
tejszínhab ízlés szerint
A Pudingos - gesztenyés kehely elkészítési módja:
a pudingot a megszokott módon, ízlés szerinti cukor mennyiségével elkészítjük. Az előkészített poharakba vagy kelyhekbe belemerjük a puding felét, tördelünk rá babapiskótát vagy teszünk rá piskóta tallért, erre rámerjük a puding másik felét. Amikor a puding nagyjából már kihűlt, a felengedett gesztenyemasszát gesztenye nyomóval vagy nagylyukú reszelővel ráreszeljük a kelyhek tetejére. Ízlés szerint tejszínhabbal ízesíthetjük, és díszíthetjük. A piskóta miatt hagyjuk pár órát állni. Gyors, egyszerű, mutatós, előre is elkészíthető finomság. A tejszínhabot csak tálalás előtt tegyük rá
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: MRG1, 2013. szept. 13. 12:43
A pudingos - gesztenyés kehely elkészítési módja és hozzávalói.