Problema-e es artok-e azzal a babanak ha fejfajasra beveszek egy negyed algopyrint? (tudásbázis)
Ha most fáj a fejed akkor végy be 1 egészet mert negyed az semmit nem ér
viszont mindenképp szerezz be egy panadolt mert az jobb ilyenkor
Szia!
Nyugodtan beveheted, semmi bajod sem lesz tőle. Van egy doki, aki interneten is rendel. Néhány napon belül visszaír mindenkinek. Én a Czeizel Endre rendelőjében ismertem meg anno. Nagyon rendes, korrekt ember.Ő szerkesztette sokáig a teratogén listát (ebben részletezik, hogy mi ártalmas a terhességre, és mi az ami nem káros).
Szülész és genetikus is, elvégezte a háziorvosi képzést is. Nagyon tud!
Nekem 4 vetélésem volt anno (akkor kerültem hozzá, ma 4 gyerekes anya vagyok), elég jól sikerült a meddőség elleni kezelés. A második gyereknél antibiotikumot szedtem 2 hétig, egyedül ő biztatott, hogy megtarthatom a babát: ez a fiam, ma 16 éves, gimnazista, most készül a nyelvvizsgára. Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha nem rá hallgatok.
Merem ajánlani a doktor urat: úgy hívják, hogy Dr.
Elek Csaba. Ha interneten rákeresel, megtalálod a nevét, mail címét, nyugodtan írj neki! Ahogy ideje engedi visszaír.
Üdv: Lurkó4
Nekem ha erős fejfájásom van, előbb utóbb hányok a fájdalomtól...Én vagyok a hülye, hogy addig nem veszek be gyógyszert, míg nincs hányingerem is...Jobb előbb bevenni egy Algopyrin-t, mint később és már nem használ az 1 db és hányásig fáj a fejed.
Én is vettem be 2-3x is egy-egy db-ot, mikor terhes voltam. Te ismered magad, hogy szokott-e hatni a negyed...
Én egy egészet vettem be alkalmanként. Persze előzetesen megkérdeztem a nőgyógyászt és engedélyezte.
Szerintem rosszabb ha szenvedsz, mindkettőtöknek.
negyed algopirit teljesen felesleges bevenni, semmit nem fog hatni
igyál egy pohár vizet, tv kikapcs és irány aludni, tuti elmulik
További ajánlott fórumok:
- Sokat fáj a gyerek feje. 9 évesnek adható fejfájásra gyógyszer, vagy mit ajánlotok?
- Ki mit szed migrénes fejfájásra, és meddig tart nála?
- Milyen homeopátiás szereket ismertek/ ajánlotok erős fejfájásra/ migrénre?
- Terhesség legelején mit lehet szedni fejfájásra?
- Mit ajanlatok, eros migrenes fejfajasra?
- Migrénes fejfájásra van valami jó kezelés?{Már a donalgin sem használ..}