Mit ajanlatok, eros migrenes fejfajasra? (tudásbázis)
Én is azt néztem ki anno magamnak,mert ajánlotta vki.De én Relpax-ot szedek,illetve Topiramat-TEVA-t.Ez utóbbi folyamatos szedésű,nem rohamkor bevenni.
Amit te szedsz,ráadásul lényegesen olcsóbb is.
Én más okból kifolyólag is járok sajnos hozzá,ha már nagyon fogy a gyógyszer,iratok gyorsan.Egyszer próbáltam a házidokival,nem írta fel.
Egyszer mondjuk régebben jártam úgy,hogy elfogyott,szombat este volt.Kimentem az ügyeletes patikába és kértem vmi recept nélküli erőset.Voltaren Dolo-t akart adni.Mondom,akkor inkább C-vitamint,annyit ér most nekem. (alig láttam,ott hánytam a patika mellett)Még a Cataflam sem jó,akkor mit csináltam volna ezzel?Azóta figyelek,hogy mindig legyen itthon a jó gyógyszerből.
Hát neked sem volt még tuti igazi migréned! Ha elmúlna egy pohár víztől én lennék a legboldogabb! Egyébként a gyógyszerés ismerősöd tudhatná, hogy egy igazi, erős mingrénes roham erős hányingerrel, és hányással jár, és nem ajnálatos pohár vizekben gondolkozni! Főleg úgy hogy ha végre egy fél korty is csak nehezen marad az emberben!
Sajnos nekem nem segít semmilyen gyógyszer sem,mármitn tabletta, ilynkor irány az ügyelet, és megkapom a kis koktélomat ( algopirin, papaverin, nospa, seduxen) amitől 2-3 órán belül elmúlik minden bajom!!
Sajnos nekem is a melegfront az okozója, amivel semmit sem tudok kezdeni! A megelőzésre használható gyógyszerek sem hatnak!!!
Még menstruáció előtti 2 napis elő szokott jönni, de ezt már sikerült megoldanunk a neurológusommal, vízhajtót kell szednem mielőtt megjönne 1 héttel!
én anno az Apranax-ot szedtem .... + félhomály és teljes csend, mert egyébként, mintha éles kést forgatnának az agyamban .... amúgy ok nélkül tényleg nem jön elő a migrén, én frontérzékeny vagyok, az alacsony nyomású meleg front váltja ki nálam leginkább + a menstruáció (nem a hasam fáj, a fejem szakad szét), ami öcsédnél nem hiszem, hogy fenn állna
és mivel hajlamos vagyok rá előjöhet idegeskedéstől, éhségtől, hidegtől, fáradtságtól ... bármitől, ami éppen megterhelő a szervezetem számára
2 algoflex forte vagy 2 advil, ezek recept nélkül kaphatók
hideg borogatás...
párod pár pillanatra elkapod, magadra/hoz rántod..ennek híján csend, nyugalom, pár perc boldog magány kicsi kezed öledben örömet keresve gyógyszer mérgezése helyett elrendezed magad, magadnak..
egészen pontos legyek: önkielégítesz
migrén köszöni, ezt a gyógymódot szereti!
További ajánlott fórumok:
- Kicserélnék pár alapanyagot a konyhában az egészségesebb életmódért. Mit ajánlatok?
- Ki mit szed migrénes fejfájásra, és meddig tart nála?
- Migrénes fejfájásra van valami jó kezelés?{Már a donalgin sem használ..}
- Migrénes fejfájásra botox?
- Menstruáció alatt jelentkező migrénes fejfájásra tud valaki valami jó pirulát?
- Terhesség alatti migrénes fejfájásra mit szedhetek, vagy mi enyhítene rajta? Elviselhetetlen!