Póréhagyma mártás recept
15 perc
A Póréhagyma mártás hozzávalói:
1 nagyobb póréhagyma karikákra vágva
vaj
1 dl tejszín
1 tömlős natúr sajt
1/2 csokor petrezselyemzöld finomra aprítva
só
bors
A Póréhagyma mártás elkészítési módja:
A felkarikázott póréhagymát vajon megfuttatjuk, sózzuk-borsozzuk. Pár perc párolás után beleszórjuk a petrezselymet, majd a sajttal és tejszínnel 5 percig forraljuk. Húsok, halak mellé vagy mártogatósnak kiváló. Jó étvágyat.
90 napozók fehérje napon fogyaszthatják!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: nyuszika79, 2011. jan. 26. 22:16
A póréhagyma mártás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.