Madársaláta recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Madársaláta hozzávalói:
Hozzávalók:
2 személyre főétel, 4 személyre köret:
500gr madársaláta (1,5gr zsír, 10gr ch)
250gr koktél paradicsom (0,5gr zsír, 10gr ch)
100gr zöldhagyma (0,1gr zsír, 8gr ch)
150gr trappista sajt (42,15gr zsír, 3gr ch)
60ml olivaolaj (55gr zsír, 0gr ch)
A Madársaláta elkészítési módja:
A madársalátát megmossuk, szétszedjük. A koktélparadicsomokat leöblítjük és félbe vágjuk. Az újhagymákat zöld részükkel együtt kb. fél centis darabokra vágjuk. A trappista sajtot durvára reszeljük. Mindent egy tálba teszünk és meglocsoljuk, összeforgatjuk az olivaolajjal. Tanácsok: Ízlés szerint sózni, borsozni is lehet, én ezt a fajta salátát nem szoktam.
Elkészítési idő: 10 perc
Kalóriatartalom: 1250 kcal
Szénhidráttartalom: 31 gramm
Zsírtartalom: 100 gramm
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: 2954d38182, 2011. jan. 12. 14:50
A madársaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.