Pocak eltűntetése (beszélgetés)
NEkem van karikám, sóval töltöttem meg, h nehezebb legyen, elvileg hatásos, csak nem vagyok elég kitartó. DE tényleg jó lenne ha tudnátok mégtöbb tippet adni, nekem is nagy a pocakom, de a csípőmöna lévő uklik még durvábbak. Ötleteket én is szívesen várok tőletek.
VAn egy uh-s masszírozóm, de azt eddig keveset használtam. Most rendeltem egy szobabringát, a 90napos általam átvariált diétáját csinálom, meg esténként a callaneticst. MAjd kiderül.
Olyan nincs, hogy "hullahopp" !
(a halott nem ugrik:))
De hulahopp viszont van!
(vízuális típus vagyok és mindíg egy hulla jelenik meg előttem, ha ezt látom leírva!!!)
Én imádtam a hullahoppot, persze akkor még vékony voltam. Most hogy 93 kg vagyok nem tudok hullahoppozni, mert a háj elnyeli a lendületet és mindig leesik :(
Nekem a masszázst ajánlották, az fellazítja és akkor könnyebben eloszlik. Valami ilyesmit magyaráztak, csak nem figyeltem eléggé, mert az ára járt a fejemben végig :)
Hát én 6 éve úszok,a hasról nem "oldja" a zsírt:(
Minden másra viszont jó:)
Sajnos nincs olyan mozgás, amivel pont a hasról megy le a háj... A felüléstől csak erősebb lesz a has a háj alatt.
Kardió edzéssel (futás, gyaloglás, bicaj, úszás, ellipszis gép) lehet fogyni zsírból, ha azt rendszeresen csinálod, meg megfelelően kajálsz, és akkor a hasról is megy le zsír, de nem biztos, hogy onnan fog először...
A kickbox is biztos jó (bár én azt nem bírom követni...), ha eléggé felmegy tőle a pulzusod.
Hason lévő "háj", illetve oldalsó kicsi zsírprnák, úszógumik eltűntetése milyen mozgással lehetséges? :)
Felülésen, hullahoppon kívül? :) Futni nem tudok a térdem miatt :)
További ajánlott fórumok:
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Ki milyen lehetőséget ismer a hegek eltüntetésére?
- Hajszálér eltüntetés lábról
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- Ki milyen krémet használt a terheségi csíkok eltüntetésére? Vagy ez adottság kérdése, hogy kinél alakul ki? Lehet ellene tenni?
- Mit tehetünk a lila/mélyvörös striák eltüntetése érdekében?