Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Piskóta gesztenyekrémmel recept

Piskóta gesztenyekrémmel recept

Elkészítési idő 50 perc

A Piskóta gesztenyekrémmel hozzávalói:
5 tojás
5kanál porcukor
5 kanál sima liszt
1/2 sütőpor, pici só
25dkg fagyasztott gesztenyepüré
10 dkg porcukor
10 dkg ráma margarin
3 dl tej
1 vanilia puding
1 marcipános cukormáz


A Piskóta gesztenyekrémmel elkészítési módja:
A vanilia pudingot megfőzöm, féreteszem. A tojásokból elkészítem a piskótát, ha kihült hosszában kettévágom, közben elkészítem a krémet. A felengedett gesztenyemasszát összekeverem a 10 dkg margarinnal a porcukorral, és a kihült puding- gal, a kettévágott piskótára kenjük, rátesszük a másik lapot, és a vízzel elkevert marcipános cukormázzal bevonjuk. Szeletelés után tejszinhabbal diszíthetjük Jó étvágyat


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A piskóta gesztenyekrémmel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook