Piskóta gesztenyekrémmel recept


5 tojás
5kanál porcukor
5 kanál sima liszt
1/2 sütőpor, pici só
25dkg fagyasztott gesztenyepüré
10 dkg porcukor
10 dkg ráma margarin
3 dl tej
1 vanilia puding
1 marcipános cukormáz
A Piskóta gesztenyekrémmel elkészítési módja:
A vanilia pudingot megfőzöm, féreteszem. A tojásokból elkészítem a piskótát, ha kihült hosszában kettévágom, közben elkészítem a krémet. A felengedett gesztenyemasszát összekeverem a 10 dkg margarinnal a porcukorral, és a kihült puding- gal, a kettévágott piskótára kenjük, rátesszük a másik lapot, és a vízzel elkevert marcipános cukormázzal bevonjuk. Szeletelés után tejszinhabbal diszíthetjük Jó étvágyat
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: d3f56e5479, 2012. ápr. 9. 09:27
A piskóta gesztenyekrémmel elkészítési módja és hozzávalói.