Petefészek szúrás, és petefészkek közötti szurkálás mit jelenthet? (tudásbázis)
Senki másnak nem volt ilyen tapasztalata?
Igen?:)És milyen teszteket vettél?:)
Szia!!
Nekem is az első kettő tesztem negativ lett aztán pár napra rá lett egy nagyon halvány pozitiv!!
Rendben, én is megyek:)
Szia!
mennem kell dolgozni, majd írj, hogy mit mondott a doki:)
Állítólag a Gyöngy patikákban szokott akciósan is lenni.Sajnos felénk nincs ilyen patika, de már több helyen olvastam/hallottam, hogy olcsóbbak a gyógyszerek, vitaminok!
Megnéztem, hát nem olcsó, de igazad van, az ára ha azt vesszük ugyan ott van mint a többié.
Nekem a dokim ezt ajánlottam,mert e mellé semmit nem kell szedni!Nem olcsó, de ha megveszel egy olcsóbb vitamint és még kell hozzá plusz folsavat vagy akármit szedni árban szinte ugyan ott vagy:).
Köszi még nem hallottam erről a vitaminról, de felírtam a nevét és utánanézek.
Egy picurka remény van bennem:).Igen én már 2 hónapja szedek vitamint, Femibion 800-at, ebbe a vitaminba benne van minden ami kell:).A terhesség 12. hetéig kell szedni, utána a gyengébbik változatát a 400-ast kell szedni és szoptatás alatt is azt:).Én ezt merem ajánlani, mert semmi problémám nincs vele:).
Szerintem még ne add fel, sok olyat lehet olvasni, hogy -teszt ellenére ott van a baba, ha elmész dokihoz biztos hüvelyi UH fog megvizsgálni, pontosat csak ő tud mondani.
Baba tervezés előtt te hozzáfogtál szedni vitaminokat? Nem tudom, mikor érdemes hozzáfogni, meg milyet?
Jajj nagyon örülnénk, de hát két negatív teszt után nem tudok reménykedni:(...Drukkolok Nektek is, hogy évvégén sikerüljön:).Nekünk még csak ez a második hónapunk szóval nem szabad elkeseredni, csak az ember olyan türelmetlen:).
Hát ha késik, szerintem reménykedhetsz:)A szurkálás, nem mindig jelent ám rosszat.
Mi majd csak az év vége fele szeretnénk belevágni.
Drukkolok, hogy összejöjjön vagy lehet, hogy már ott is van:)
Mi tervezzük a babát, nagy öröm lenne, ha baba lenne.1 hónapja voltam dokinál kenet vételen, vizsgálaton akkor minden rendben volt.Remélem nem lesz semmi gond:(...
Nekem is volt ilyen, amikor majd két hetet késett, éreztem, hogy folyamatosan dolgozik a hasam, megcsináltam jó pár tesztet ami -lett,rögtön arra gondoltunk, hogy babás vagyok, elmentem dokihoz nagyon alaposan megvizsgált sem kizárni sem megerősíteni nem tudta, majd megjött rá pár napra.
Szerintem is menj dokihoz, ő tud neked ebben segíteni, mert bármi lehet.
3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót.Először rendesen megjött, aztán 30 napra és most még semmi, de elötte mindig 28 napra jött meg.
Nekem már sokszor volt...Volt már párszor, hogy sokat késett és ilyen érzésem volt, de mindig megjött.Amúgy rendszeres a ciklusod?
35. ciklus napomon vagyok, mensi sehol és két negatív tesztem van.Még is napok óta hol az egyik hol a másik petefészkem szurkálódik, és kettő közötti rész:(.Mitől lehet?Holnap tervezek dokihoz menni, ha meg nem jön.Volt már valakinek hasonló érzése?
További ajánlott fórumok: