Pestos farfalle ketcuppal recept
A Pestos farfalle ketcuppal hozzávalói:(2 személyre)
25 dkg maradék sülthús
1 ek, ketchup
1 kis fej vöröshagyma
1 mk. őrölt paprika
1 ek. medvehagymás pesto
2 ek. kókuszzsír
1 ek. fokhagymás chiliszósz
bors
só
20 dkg farfalle
A Pestos farfalle ketcuppal elkészítési módja:
A sülthúst ledaráltam. A vöröshagymát apró kockára vágtam. Felforrósított kókuszzsíron, kissé megsózva, fedő alatt üvegesre pároltam. hozzáadtam a ledarált sülthúst. Együtt pirítottam őket, majd hozzáadtam a többi hozzávalót is. A tésztát kifőztem, majd a főzővízből egyenesen a húsos raguba raktam át. Alaposan átkevertem. Tálaláskor megszórtam frissen vágott petrezselyemzölddel és kevés ketchupot tettem rá.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2015. jún. 9. 17:43
A pestos farfalle ketcuppal elkészítési módja és hozzávalói.