Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Pestos farfalle ketcuppal recept

Pestos farfalle ketcuppal recept

A Pestos farfalle ketcuppal hozzávalói:
(2 személyre)

25 dkg maradék sülthús
1 ek, ketchup
1 kis fej vöröshagyma
1 mk. őrölt paprika
1 ek. medvehagymás pesto
2 ek. kókuszzsír
1 ek. fokhagymás chiliszósz
bors


20 dkg farfalle


A Pestos farfalle ketcuppal elkészítési módja:
A sülthúst ledaráltam. A vöröshagymát apró kockára vágtam. Felforrósított kókuszzsíron, kissé megsózva, fedő alatt üvegesre pároltam. hozzáadtam a ledarált sülthúst. Együtt pirítottam őket, majd hozzáadtam a többi hozzávalót is. A tésztát kifőztem, majd a főzővízből egyenesen a húsos raguba raktam át. Alaposan átkevertem. Tálaláskor megszórtam frissen vágott petrezselyemzölddel és kevés ketchupot tettem rá.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A pestos farfalle ketcuppal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook