Csípős töltött-rántott csirkemellek párolt zöldségekkel recept
A Csípős töltött-rántott csirkemellek párolt zöldségekkel hozzávalói:4 csirkemell,
3 friss erős paprika,
1 ek erős paprikapép (Erős Pista),
6 zöldhagyma,
3 gerezd fokhagyma,
2 ek citromlé,
2 ek vágott petrezselyemlevél,
1/2 kk őrölt szegfűszeg,
1/2 kk bors,
1 tojás,
1 ek szójaszósz,
liszt,
prézli,
olaj
A Csípős töltött-rántott csirkemellek párolt zöldségekkel elkészítési módja:
A melleket bőrözzed le, a paprikát és hagymát vágjad finomra, a fokhagymát törjed át. Keverjed össze a paprikát, zöldhagymát, fokhagymát, petrezselyemzöldet, szegfűszeget, borsot és citromlevet. Irdaljad a melleket, tömjed a keveréket a vágásokba, majd zárjad azokat fogpiszkálóval. Verjed fel a tojást, keverjed hozzá a szója- és paprikaszószt. A melleket forgassad lisztbe, majd a tojáskeverékbe, végül a prézlibe. Süssed a csirkét olajon, grillen vagy roston, mindkét oldalán készre. Rizzsel, hasábburgonyával, párolt zöldségekkel és salátával tálaljuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2015. máj. 18. 19:59
A csípős töltött-rántott csirkemellek párolt zöldségekkel elkészítési módja és hozzávalói.