Pelenkatorta! - Hogyan kell elkészíteni? (tudásbázis)
Anyósom csinált a fiamnak,nagyon-nagyon egyszerű!
Egy nagy csomag pelus,egyesével összetekerni őket és egy kis befőttesgumit ráhúzni,hogy ne tekeredjen ki.Az összetekert pelusokat bármilyen alakban egy tálcára(akármire)letenni egymás mellé,és egy szép szalaggal összefogni.A miénknek a középmerevítője egy szilviás papírhenger volt(ez nem látszik).
Utána az apróságokat már úgy helyezed el rajta,ahogy szeretnéd.
Én igen.:)
Vettem egy kb. 25 db-osat. Állítva egymás mellé raktam őket körben, összekötöttem, szorosan. Köré, egy kicsit lejjebb még egy ilyen kört készítettem, azt is szép kék szalaggal összekötöttem. És végül a tetejére 3 db-ot, szintén összekötöttem, azt beleszuszakoltam a középső körbe. Minden szinten ké vastag szalag (kisfiúnak), vettem 6 icipici zoknit, azokat felcsavartam, ezek voltak a "gyertyatartók", és a közepébe fülpiszkálót tettem, az lett a gyertya.
én már többször készítettem ilyet , hasonlóképpen mint ahogy a videóban látható ..
akárhová vittem mindig nagy sikere volt ... ))
én a tetejére plüssfigurát tettem...
Ohh, de kár, pedig de jó lett volna!
Azért köszönöm!
<a href="http://images.google.com/images?hl=hu&client=opera&rls=hu&um=1&sa=1&q=baby+diaper+cake&btnG=K%C3%A9pek+keres%C3%A9se&aq=f&oq=">Kis ötletadó, katt ide</a>
Szerintem sk csináld, sokkal személyesebb.
Ha vki nem tudná, hogy mi ez, akkor elmagyarázom! :)
Ez egy pelenkákból összeállított ajándékcsomag, aminek torta formája van, vagy legalább is tortaformájút is készítenek! Szalagokkal, különböző babás ajándékokkal díszítik!
Mondanám,hogy megcsinálom neked,de látom nagyon messze laksz tőlem.Pedig akár három emeleteset is csináltam volna neked.
Elég sokat legyártottam már,és tényleg jó ötlet!
Ha bővebben kifejtenéd :)
(jó pap is hóttig tanul) :)
jaaaa!!! utánanéztem, beírtam a keresőbe :) most már értem, hogy miről van szó :)))
de ha beírod,akkor már az első helyen kihoz egy oldalt, ahol csak ilyeneket csinálnak! :)
de tök jó ötlet :)))
a youtuben van rola video ,hogy kell csinalni,en is fogok csinalni,mert a tesomeknak is lesz baba,es nekik viszem majd ajandekba.
de eloszor en is azt hittem mikor hallottam,hogy valami vicc :DDD
de nagyon aranyos,es erdekes is.
nezzetek meg a yuotuben
További ajánlott fórumok:
- A paraj finom? Hogyan kell elkészíteni, ti hogy szoktátok?
- Hogyan kell elkészíteni a grízgaluskát?
- Van itt műkörmös szakember? Elmagyaráznád nekem kérlek, hogy hogyan kell elkészíteni és mit kell vennem ehhez a körömhöz? (kép van)
- Hogyan kell elkészíteni a szelíd gesztenyét?
- Kukoricadarát ehet a 11 hós tej és tojás allergiás baba?Hogyan kell elkésziteni?
- Segítenétek, hogyan kell jól elkészíteni a töltött paprikát?