Van itt műkörmös szakember? Elmagyaráznád nekem kérlek, hogy hogyan kell elkészíteni és mit kell vennem ehhez a körömhöz? (kép van) (tudásbázis)
2010-12-09 17:57
Ami pl. ezen a képen van... Képzeld, ahogy elbambulsz a villamoson, egy ilyen meg ráteszi a válladra a kezét...:)))) Brrrrr....:))
Látható a képein, mennyire profi. Profi módon tud ízléstelenebbnél ízléstelenebb körmöket csinálni... Sokan ezért tényleg fizetnek, nem is keveset.
:)
A 4. hozzászólásodból is csak a negativitás jön....
Nem értem miért kell hozzászólni így, ha segíteni nem tudsz.... -.-
De nem baj, szerintem már mindenki megszokta, hogy nincs olyan fórum, ahová a magadfajták hozzá nem szólnának. Biztosan sokat unatkozol. Inkább gyakorold az okosítás helyett a körmözést, hogy ne csak pöppet érts hozzá, hanem legyél profi. :)
Ha értesz hozzá, miért nem inkább segítesz neki? Okosítani tudsz, viszont segíteni nem..... Okos!!!!
A magam módján értek hozzá, és még egyszer meg ismétlem önmagam!!!!!!! NEKEM MEG FELEL ÍGY IS.
Azt meg had döntse már el mindenki, hogy megfogadja-e a tanácsot, vagy sem!!! :)
Elvégre azért támadsz, mert leírtam a saját tapasztalatom, amire egyébként kíváncsi volt... Ésszerű, igen.... :D
Mindenhez nem. Speciel a körmözéshez egy pöppet igen.
Nem magadat, hanem azt, hogy csinálja csak bárki. :D Mert pont a magadfajták azok, akik azt hiszik, hogy értenek valamihez, aztán a leírásból látjuk, hogy mennyire :D
Mivel nem magamat ajánlottam, h csinálok bárkinek, s ez nekem ez így teljesen jó, no meg az volt a kérdés, h otthon meg lehet-e csinálni, szerintem ilyen válaszokat várt a kedves fórum indító, nem azt, hogy inkább menjen körmöshöz. Gondolom meg van az oka, h nem oda megy, és ezt a kérdést tette fel. Nemde??????
Persze a mindenhez értők sehonnan sem hiányozhatnak... Köszönjük, h ezt újra bebizonyítottad. :)
Az én véleményem, hogy aki körmöt lakkozni tud, ezt is megtudja csinálni. Ugyanúgy ecsettel kell dolgozni, mint a lakknál.
Nekem semmi kézügyességem, de tényleg semmi, és elsőre sikerült körmöket csinálnom magamnak, ami 2 hétig is bírta. Ez tipp-es megoldás volt.
Mindenki kérdezte, hogy hol csináltattam, annyira jól sikerültek.
Tehát csak nyugodtan vágjatok bele, én ezt tanácsolom.
Sziasztok! nem tudom olvassa-e még valaki a fórumot, azért leírom az én tapasztalatom...
Nekem is nagyon gyengék a körmeim, elég rosszul megfognom valamit, s máris betörik, ezért beruháztam egy "zselé csomagra". Azóta úgy csinálom, h megnövesztem kellő hosszúságúra a körmöm, zselével megcsinálom ilyenre, tehát egy réteg rózsaszín, a végére egy réteg fehér, rá egy réteg átlátszó, utána egy réteg fényzselé, és már kész is. Ha kezd lenőni ráreszelek egy kicsit, feltöltöm, vissza reszelem, ha szükséges újra csinálom a fehér véget, és kész az új köröm.
A zselék 3-4-5 ezer ft-ba kerülnek egyekként, amiből 4 kell, + egy lámpa 6 ezer forint(a legkisebb).
Én már egy éve használom a 30 ml zseléimet, s még mindíg van belőlük, tehát elég egy jó darabig. :)
Én építettem már magamnak, nem volt gond vele, csak a jobb kezemen lassan csinálom, mert bal kézzel nehéz nagyon dolgozni.
Igazából nem akarok műkörmöt, hanem tartós szép körmöt. Gondoltam egyszerű manikűrre easy off zselével, az 3 hétig is bírja, de senki nem dolgzik ezzel. :(
Hát igen:(
Pedig oly jó lenne egyszer kipróbálni lehet aztán 2 hetente más milyen lenne a körmöm:)
Mondjuk a neten sok hasznos lépésről lépésre videó van szóval valamilyen csak lenne:)
Én egy alaptanfolyamot végeztem, de sosem dolgoztam benne. Nem sokat tanítottak, csak alaptechnikát, se díszítést , semmi, és marha drága volt. Ott meg is álltam én több pénzt biztos nem ölök bele.
Ha tippel dolgozol, könnyű megcsinálni a másik kezedet is.
És nem nehéz a másik kezeddel is dolgozni?
Én is szeretnék megtanulni csak hát nem tudom érdemes e tanfolyamra beiratkozni hobbi céljából
További ajánlott fórumok:
- Hogy győzzem meg a férjem, hogy alkohol problémájával forduljon szakemberhez?
- Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?!
- Szeretnék írni egy regényt! Elmagyarázná valaki, hogyan kell nyomdakész formátumú szöveges dokumentumot készíteni?
- Ha külföldön sokkal több pénzt lehet keresni. Miért csodálkoznak, ha minden jó szakember/ a legtöbb ember kimegy oda dolgozni?
- Tudnátok ajánlani Nyíregyházán remek kéz-és lábápoló, műkörmös szakembert?Olyat, aki tud benőtt körmöt kezelni?Sűrgős.
- Jó műkörmös szakembert keresek