Pekingi kacsacomb recept
A Pekingi kacsacomb hozzávalói:4 db kacsacomb
3 ek szójaszósz
3 ek méz
2 dl víz
só
A Pekingi kacsacomb elkészítési módja:
1 A combokat gondosan megtisztítjuk, jól megmossuk, leszárítjuk. 2.A húst bekenjük méz-só-szójaszósz-víz keverékkel és egy éjszakán át hűtőszekrényben pihentetjük. 3.Mielőtt a sütőbe tennénk, még egyszer átkenjük a páclével. 4.Hőálló tálba tesszük, és kevés vizet önünk alá. A sütést 150 fokon kezdjük alufólia alatt. Sütés közben néhányszor átkenegetjük a páclével. 5.Amikor már majdnem kész (ez kb 1,5 óra), levesszük a fóliát és a hőmérsékletet 200 fokra emeljük. A kacsának szép pirosnak, ropogósnak kell lennie.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2016. nov. 29. 07:33
A pekingi kacsacomb elkészítési módja és hozzávalói.