Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Töltött pulyka nyakbőr recept

Töltött pulyka nyakbőr recept

A Töltött pulyka nyakbőr hozzávalói:
1 pulyka nyakbőr
1 kg darált pulykamell
1 db áztatott
2 tojás
2 kanál zsemlemorzsa
2 kanál libazsír vagy olaj
1 gerezd fokhagyma
2 keménytojás
só, bors, 2 fej vöröshagyma
2 dl húsleves
1 kanál zsír


A Töltött pulyka nyakbőr elkészítési módja:
A darált húst összekeverjük a kifacsart zsemlével, a tojással, a zsemlemorzsával, a zsírral, a zúzott fokhagymával és a sóval, borssal. Beletöltjük a nyakbőrbe, beledugjuk a tisztított kemény tojásokat, és a végeket bevarrjuk. Egy tepsibe szeletekre vágott vöröshagymát szórunk, ráöntjük a húslevest, belehelyezzük a kanál zsírral megkent pulykanyakat. Gyakran locsolva pirosra sütjük.

Hidegen-melegen egyaránt kitűnő étel.


Kategória: Húsételek receptjei


A töltött pulyka nyakbőr elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook