Pecsételés meliane mellett (beszélgetés)
Szia!
Kb. 7évig szedtem a meliane-t.
Egyszer elkezdtem én is vérezgetni, aztán volt, hogy egy hónapban 2x jött meg. Nagyon megijedtem, nem tudtam mi bajom lehet.... A doki azt mondta ez csak a hormonok miatt van. Várjak és ha előfordul még ilyen akkor ír fel másik bogyót.
Elhiszem, hogy eleged van a dokikból, nekem sem a szívemcsücske nőgyógyihoz menni.
De hidd el,hogy vannak esetek amikor ez elkerülhetetlen. A saját egészséged és biztonságod érdekében! Magadtól gyógyszert úgysem tudsz váltani, mert receptre adnak csak.
Sziasztok!
Eddig nuvaring hüvelygyűrűt használtam, amit a gyulladt, el nem múló pattanások miatt abbahagytam. Az orvos (ismét) meliane-t írt fel, és sajnos korábbihoz hasonlóan azt tapasztalom, hogy kb. a 12. szem bevétele környékén elkezdek pecsételni, ami napokig tart. Ez azt jelenti, hogy megint gyógyszert kellene váltanom? Egyáltalán védett vagyok? Hogy őszinte legyek, elegem van már a dokihoz járásból :\ Vajon, ha másik gyógyszert kezdek el szedni, attól is pecsételni fogok???
További ajánlott fórumok:
- Menzesz előtt egy héttel pecsételés. Mitől lehet?
- Barnás pecsételés az első trimeszterben
- Okozhat-e a rendszeres méhpempő fogyasztás a ciklusban pecsételést?
- Rendszertelen mensi, folyamatos pecsételés?Mitől lehet ez?
- Betöltött 26. héten járok.Reggel 2X volt barnás-pirosas pici pecsételés. Lehet stressztől?
- A 20.ciklusnapon mitöl lehet barnás pecsételésem? Lehetséges hogy ilyen korán megjött?