Betöltött 26. héten járok.Reggel 2X volt barnás-pirosas pici pecsételés. Lehet stressztől? (tudásbázis)
Szia!
Én 21 hetes 2 napos voltam vasárnap, amikor nálam is ugyanez volt. vasárnap csak barnás, hétfőn már egy pici vér is. És fájt a hasam is. A dokim telefonba azt mondta, hogy be kell feküdnöm, de aztán megvizsgált és nem kellett, de persze pihennem kell itthon és magnéziumot és antibiotikumot (augmentin) kell szednem. Azóta sokkal jobb, nincs semmi, se barnás izé, se hasfájás. Nálam valószínű az okozhatta, hogy kicsit sokat emelgetem a 14 hós kisfiamat és a méhlepény is mélyen tapad, attól volt a barnás izéke.
Simán lehet a stessztől, de sztem is nézesd meg Magad, biztosan Te is megkönnyebbülnél utána. És ne ülj sokat, mert a sok "görnyedés" sem mindig tetszik a kis pocaklakónak! :D
Ha nem lesz ilyen akkor sem ártana, ha megnézne, mert az is lehet, hogy pl. rossz helyen tapadt a méhlepény és fokozottabban oda kell figyelned mindenre.
Azért ne ess kétségbe, ilyen mással is előfordult már. Meg tudják oldani, de mindenféleképpen tartsd be az orvos utasításait.
További ajánlott fórumok:
- A három hónapot betöltött baba ehet már gyümölcspépet?
- 6 évet betöltött gyereknek már kell jegyet venni a tömegközlekedésben?
- Ha gyomorfekélyem lett a stressztől, az is kimutatható vérből?
- Előrehozott öregségi nyugdíj 59 évét betöltött nő részére?
- 8 hónapot betöltött babának lehet baja egy kicsi tejföltől?
- Elméletileg betöltött 7. hét után még nem látnak szívhangot és 10-12 mm helyett csak 4-5 mm. Másnál is volt ilyen? Mit jelent?