Okozhat-e a rendszeres méhpempő fogyasztás a ciklusban pecsételést? (tudásbázis kérdés)
Tegnap az orvos azt mondta, a méhpempő nem árt, max nem használ.
Mint ahogy egy adott fejfájás csillapító is egyik embernek segít, a másiknak nem
Amúgy azért az érdekes, hogy a legtöbb helyen azt olvasom, hogy arra a hormonra hat, ahol szükség van rá!
Holnap megyek dokihoz, hátha tud valami többet, konkrétabbat mondani arról, hogy miért van nálam ez a kicsit fura tünet…
Az a vicc, hogy 3 hónapig szedtem folyamatosan, most hagytam abba.
Azt vettem észre, hogy egyre jobban érzem magam, pontos, normális ciklus volt mostanáig.
Szeptemberben meg ilyeneket tapasztalok, és csak a méhpempőre tudok tippelni, mert másban nem történt változás az életemben.
Mert nem jó, negatívan befolyásolja a hormonháztatást e két betegségnél. Én is ezzel küzdöttem évekig, már nem emlékszem pontosan miért nem jó, de ha gondolod rákeresek.
Az biztos, hogy vettem én is, majd közben találtam meg, hogy IR-nél nem jó és letettem. Nekem anno az IR diéta hozta meg a csodát.
“ Ha pco-s,IR-s vagy felejtsd el a pempőt, mert többet árt mint használ.”
Ezt kicsit ki tudnád fejteni kérlek?
A tesztet csak biztonsági okból csináltam, kb 100%, hogy nem várok babát - sajnos…
Ha pco-s,IR-s vagy felejtsd el a pempőt, mert többet árt mint használ.
Az amúgy is kusza ciklusnak bekavar, nem jó.
6 nappal a mensi előtt. Ne várj pozi tesztet!!!!
Sziasztok!
Tapasztalatcserére invitállak Titeket!
Tudom, már van méhpempős fórum, de úgy látom, behalt, és a címben említett jelenségekre nem találtam releváns hozzászólásokat.
Szóval:
Tapasztalt-e bárki olyat, hogy rendszeres méhpempő fogyasztás a ciklusban pecsételést okozott?
Esetemben konkrétan az ovu előtti napon, meg 6 nappal a mensi előtt. Utóbbi érdekes, mert mindig csak reggel van pár csepp, délutánra, estére barnává, vagy semmivé szelídül. Ilyen tapasztalatról sehol nem találtam diskurzust.
Ha nem a méhpempő okozza, akkor mik lehetnek az okok? Megyek dokihoz, de a tapasztalatok akkor is érdekelnek! :)
6 nappal a várható mensi előtt teszteltem, az negatív lett.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- "Le tudlak fogyasztani" - Paul McKenna új módszere
- A rendszeres nyugtató fogyasztása drogozásnak minősül?
- Helex SR 0, 5 mg (nyugtató) és Anafranil 10 mg (antidepresszáns) rendszeres szedése mellett alkalmanként lehet alkoholt fogyasztani?
- Valóban segíti a szénhidrát anyagcserét a króm rendszeres fogyasztása?