Barnás pecsételés az első trimeszterben (beszélgetős fórum)
nekem a fiammal már az első pillanattol kelett utrogestan meg pár bogyi mert nem pecsételtem hanem véreztem (előtte volt 3 vetélésem) hetente 2* rohantunk a korházba A 16. hétig ha a doki megpróbált leállítani a gyógyszerről azonnal véreztem De hála a lelkiismeretes dokimnak ma már lassan 4 éves lesz a kis roszcsontom!
Pihenj feküdj minnél többet!!!
nálam is placentáris polip okozta, veszélyeztetett voltam végig, de aztán nem lett baj.
Sajnos nagyon sok ismerősömnél magzatelhalást jelentett a barnázás.
Mindenképp orvos!
Úgy tudom, sokaknál van ilyen barnázás, és nincs mindenhol gond!
Nálam polip volt a baba mellett, de pár hét után eltűnt, a Törpim meg már 13 hós! ;)
Beszélj az orvosoddal szerintem.
Szia.
Emese vagyok.Nekem is volt barnás pecsételés,kórházba is kerültem,de hiába kaptam kezelést,a babámat elveszitettem.Mivel nem vagyunk egyformák,lehet nem mindenkinél lesz belőle probléma.
Sziasztok!
Érdekelnének olyan kismamák (vagy volt kismamák) tapasztalatai, akiknél előfordult a terhesség elején barnás pecsételés. Probléma lett belőle vagy sem?
További ajánlott fórumok:
- Mikor az első trimeszterbe jártatok, megéreztétek valamiből hogy fiú lesz e vagy lány? Ha igen milyen jelek voltak rá?
- Első baba - első trimeszter
- Érdemes az első trimeszterben vásárolni a picinek valamit? És nevet választani neki vagy ez még ráér?
- Betöltött 26. héten járok.Reggel 2X volt barnás-pirosas pici pecsételés. Lehet stressztől?
- A 20.ciklusnapon mitöl lehet barnás pecsételésem? Lehetséges hogy ilyen korán megjött?
- Menstruáció helyett barnás pecsételést mi okozhat?