Paszternákos krumplipüré (vegan) recept
A Paszternákos krumplipüré (vegan) hozzávalói:400 g paszternák
600 g burgonya
200 ml rizstej
40 g növényi margarin
tengeri só
frissen őrölt fekete bors
A Paszternákos krumplipüré (vegan) elkészítési módja:
A meghámozott, felkockázott paszternákot és burgonyát tegyük fel sós vízben főni. Kb. 25-30 perc alatt megpuhul, ekkor szűrjük le. Öntsük egy tálba, adjuk hozzá a rizstejet és margarint, majd burgonyatörővel törjük pépesre. Ízesítsük sóval, borssal. Jól keverjük el és melegen tálaljuk.
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: a9c2efb418, 2016. dec. 16. 23:55
A paszternákos krumplipüré (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.