Pasta Carbonara ahogy Én készítem recept
25 perc
A Pasta Carbonara ahogy Én készítem hozzávalói:
1 vagy 2 csirkemell filé
3 dl tejszín
3-4 gerezd fokhagyma (ízlés szerint)
1 csokor petrezselyemzöld
1 tojás sárgája
só, bors
1 csomag tészta (spagetti, fussili amit szerettek)
A Pasta Carbonara ahogy Én készítem elkészítési módja:
A tészta vízét feltesszük forrni, pici olaj, és só bele, had forrjon! Közben a csirkemellet apró kockákra vágjuk, olajon fehéredésig pirítjuk, belepréseljük a fokhagymát, átkeverjük, sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük, (a tésza víz közben felforrt mehet bele a tészta), rászórjuk a husira az aprított petrezselyemzöldet, átkavarjuk és felöntjuk 2 dl tejszínnel, az egy tojás sárgáját elkeverjük a maradék tesjszínnel, és mikor forr a csirke hozzáöntjük, már nem főzzük, csak egyet keverünk rajta és kész is! Fontos, hogy már ekkor ne főzd mert kicsapódik a tojás sárga!!! Mire kész a csirke megfő a tészta is!!!! Villám gyors és isteni!!!!
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Zorg27, 2010. okt. 21. 15:30
A pasta carbonara ahogy Én készítem elkészítési módja és hozzávalói.