Parázsban sült fűszeres burgonya recept
A Parázsban sült fűszeres burgonya hozzávalói:5 közepes nagyságú burgonya
2 evőkanál őrölt pirospaprika
fél teáskanál kakukkfű
fél teáskanál rozmaring
1 teáskanál fokhagymapor
1 teáskanál só
1 teáskanál bors
A Parázsban sült fűszeres burgonya elkészítési módja:
A fűszereket jól összerázom, egy kiüresedett sószóróba. Burgonyákat alapos mosás után, héjával együtt 4 részre vágom, beszórom a fűszerrel mindkét felét, és összeillesztem utána mind a 4 cikket eredeti állapotába, majd becsomagolom alufóliába, beteszem őket a parázsba. 2 percenként megforgatom. Kést beleszúrva ellenőrzöm mikor sült meg a krumpli. Ha már könnyen behatol a kés, akkor elkészült. Grillezett húsok mellé kitűnő köretnek.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: 17edc27aec, 2012. máj. 16. 12:05
A parázsban sült fűszeres burgonya elkészítési módja és hozzávalói.