Padlizsán sajttal az igazi recept




Hozzávalók:
-1 nagyobb padlizsán
-1 petrezselyemgyökér
-1 sárgarépa
-2-3 dkg reszelt sajt
-só, bors, olaj
A Padlizsán sajttal az igazi elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gyökeret, répát és fedő alatt megpároljuk. Ha már puha, hozzáadjuk a felkockázott padlizsánt, melyet előzőleg fél órára besóztunk, majd leöblítjük. Fűszerezzük sóval, borssal. Pár perc alatt megpuhul, ekkor lapos tűzálló tálra tesszük, ráöntjük a reszelt sajtból és tejfölből álló keveréket és grillsütőben készre sütjük.
Nagyon finom! Jó étvágyat!
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: b74f6e5cdd, 2012. ápr. 20. 14:19
A padlizsán sajttal az igazi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.