Joghurtos gyümölcsleves recept
30 perc
Zsírszegény
10 kcal
10 gramm
eper
málna
ribizli
szeder
meggy
cseresznye
cukor
személyenként 1 dl natúr joghurt
A Joghurtos gyümölcsleves elkészítési módja:
Készítsünk cukorszirupot, személyenként 1 dl vizet és 2 evőkanál kristálycukrot számolva. A gyümölcsöket mossuk meg, ha szükséges, magvaljuk ki. Tegyük őket egy hőálló edénybe, öntsük rájuk a szirupot, és hagyjuk kihűlni. A gyümölcsök egyharmadát szedjük ki egy kompótos tányérba, a többit a joghurttal turmixoljuk krémesre. A maradék gyümölccsel díszítsük tálalásnál.
Jó étvágyat hozzá!
Hűtve még inkább finomabb!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: b74f6e5cdd, 2012. júl. 14. 14:25
A joghurtos gyümölcsleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.