Papasapka torta recept
A Papasapka torta hozzávalói:6 tojásból piskóta
4 pohár tejszín
1 vaniliás puding
2 csomag vaniliás cukor
1 katica csoki
1/2 csomag zselatin
1 csom mazsola és meggy
A Papasapka torta elkészítési módja:
A pudingot megfözzük belekeverjük a vaniliát éd a zselatin felét a zselatin 1dl vizzel melegitem. A Katica csokit kevés vizzel feloldom 2 kanál cukrot és a zselatin második felét hozzáadom. Felverem a 4 pohár tejszint édesitem. 4 kanál porcukorral. A felét a pudinghoz keverem a másik felét csokihoz. A csokihoz még belekavarom a kimagvalt meggyat. Kivajazok egy fazekat a tortánnál nagyobbat a fazék aljára szóróm a mazsolát. Erre ráöntöm a pudingos masszát majd ráteszem a piskota felét. Erre ráöntöm a csokis masszát majd a piskota másik felét. Ugy hogy az oldalát is lekenem a krémmel. 1 napig a hütöbe tároljuk. Fogyasztás elött a fazekat melegvizbe állitom 1 percig hogy könnyen kijöjjön a torta.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: picurka13, 2008. márc. 26. 09:29
A papasapka torta elkészítési módja és hozzávalói.