Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fokhagymás, mustáros, tejfölös hús recept

Fokhagymás, mustáros, tejfölös hús recept

A Fokhagymás, mustáros, tejfölös hús hozzávalói:
12 szelet karaj
0,5 l tejföl
mustár
fokhagyma

bors
sajt


A Fokhagymás, mustáros, tejfölös hús elkészítési módja:
: A karajszeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom. A tejfölbe belekeverek kb. öt evőkanál mustárt és annyi fokhagymát török bele, hogy csípősnek érezzem a tejfölben. Egy tepsibe olajat öntök. A húsokat megforgatom a tejfölben és a tepsibe teszem. A maradék tejfölt a tetejére öntöm. A tepsi tetejére alufóliát teszek. Az alufólia levétele után jól megszórom reszelt sajttal. Sült krumplival, vagy krumpli pürével tálalom. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


A fokhagymás, mustáros, tejfölös hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook