Fokhagymás, mustáros, tejfölös hús recept
A Fokhagymás, mustáros, tejfölös hús hozzávalói:12 szelet karaj
0,5 l tejföl
mustár
fokhagyma
só
bors
sajt
A Fokhagymás, mustáros, tejfölös hús elkészítési módja:
: A karajszeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom. A tejfölbe belekeverek kb. öt evőkanál mustárt és annyi fokhagymát török bele, hogy csípősnek érezzem a tejfölben. Egy tepsibe olajat öntök. A húsokat megforgatom a tejfölben és a tepsibe teszem. A maradék tejfölt a tetejére öntöm. A tepsi tetejére alufóliát teszek. Az alufólia levétele után jól megszórom reszelt sajttal. Sült krumplival, vagy krumpli pürével tálalom. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: picurka13, 2009. jún. 23. 13:22
A fokhagymás, mustáros, tejfölös hús elkészítési módja és hozzávalói.