Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Olajban pácolt mustáros flecken recept

Olajban pácolt mustáros flecken recept

Az Olajban pácolt mustáros flecken hozzávalói:
50 dkg sertéscomb
mustáros flekken
olaj

bors


Az Olajban pácolt mustáros flecken elkészítési módja:
A szeletekre vágott sertéscombot vékonyra kikloffoljuk, besózzuk, mindkét oldalát megkenjük a mustáros flekkennel, rászórjuk a törött borsot. Egy tálba tesszük: egy réteg hús, öntönk rá egy kis olajat, szintén egy réteg hús, megint egy kis olaj. Ezt ismételjük amíg van hozzá húsunk, a tetejét leöntjük olajjal. Betesszük a hűtőbe, hagyjuk fél órát amíg összeérik a hússal a mustár és az olaj! Majd egy serpenyőbe öntsünk a húsról egy kevés olajat, épp hogy csak legyen alatta. Kb 2perc alatt süssük meg mindkét oldalát. A húst petrezselymes burgonyával tálalhatjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


Az olajban pácolt mustáros flecken elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook