Panthenol a hajra,tényleg gyorsabban nől tőle? (beszélgetés)
7. terrorbarbie
2012. okt. 14. 15:55
nekem a fodrászom ajánlotta, mikor csúnyán szétégettem a hajam szőkítővel. azthiszem énis ki fogom próbálni:)
6. 6a6e086e31
2011. máj. 13. 19:07
Nekem is egy olyan ismerősöm mondta, aki a bőrgyógyászaton dolgozott és ott többen is használták, mert ami segíti a bőrégés gyógyulását, az serkenti a haj növekedését is.Meg egy fórumon olvastam még erről, de nem sokat, ezért is kérdezősködök itt:)
5. tiara 17
2011. máj. 13. 18:29
Sziasztok lányok! Nekem is ajánlotta régebben valaki,de még nem próbáltam ki....Konkrétan egy gyógyszertárban dolgozó hölgy ajánlotta,aki elvileg tanul az ilyen dolgokról,tehát nem mondhatott akkora nagy marhaságot...legalábbis nagyon bízom benne,mert nekem nemcsak nehezen nő,hanem hullik is a hajam...ha így folytatom,lassan 3 szál hajam lesz ...az is befonva :):)
4. 6a6e086e31 (válaszként erre: 3. - Heni68)
2011. máj. 8. 15:52
Örülök, hogy olvasod:)Igen én ki fogom hamarosan, de meg fogom ott írni a tapasztalataimat.báreredmény leghamarabb 1 hónap használat után lesz látható:)
3. Heni68 (válaszként erre: 4. - Ariellus)
2011. máj. 8. 15:42
Köszi, te azért többet tudtál:)Tervezem a kipróbálást, de én is ricizek! Nem tudom mikor kellene sort keríteni rá.....:)
De olvasom a naplódat, szerintem te hamarabb kipróbálod:)
2. 6a6e086e31
2011. máj. 7. 12:04
Na?:))
1. 6a6e086e31
2011. máj. 7. 12:01
Várom a tapasztalatokat, remélem vannak:)
Én már sok mindent kipróbáltam a haj növekedés gyorsítása érdekében,akit érdekel olvashat róla a naplómban.De ez itt nem a reklám helye:)
További ajánlott fórumok:
- Autóvezetésben jobb lassabban menni vagy gyorsabban?
- Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni?
- Létezik valami olyan gyógyszer, amitől gyorsabban nő a haj?
- Kozmetikus után csúnya az arcom. Mit tegyek, hogy gyorsabban lenyugodjon a bőröm?
- Panthenol spray hajra
- Ha hamvasító sampont használok festett fekete hajra, akkor tényleg hamarabb lekopik?