Panel W-C mögötti falrészre kérek ötleteket (tudásbázis kérdés)
Diorella!
A vaslemezt lecserélheted,de felfalazni nem ajánlott,/ugy tudom, nem is szabad/ mert ott megy minden felmenő és lemenő vizvezeték és bármikor történhet valamilyen vizcső probléma ami miatt pillanatok alatt szétkapják a te művedet.Ezt tapasztalatból tudom .Élő példa : az egyik emeleten a WC öblitő csöve ami a tartályból bemegy a fal mögé,majd alul visszajön--szétcsuszott.A tulaj csak annyit tapasztalt,hogy az öblitővíz kevésbbé folyik.Ahol beázást okozott, attól fölfele a szerelők emeletenként leszedték ezt a rusnya lemezt,/ ami 4 csavart jelent/ amig meg nem találták a hibát.
Mit szólnál a tapétához,a réseket meg PUR habbal,vagy szilikonpasztával zárd le.Hangszigetelésként a lemez hátoldalát is fujd be PUR habbal.Vigyázz vele,mert a szabadban nagyon felpuffad,de ez hangszigetelésnek nagyon is jó.A tapétázáshoz amugy is le kellene venni a lemezeket.
Ennek az épitményfajtának sajnos meg vannak a maga adottságai, amin nehezen lehet változtatni,ha a szomszéd puffantása áthallatszik,legfeljebb meg lehet kontrázni!
Üdv
óvatosan fujd be
Ja,igen:))visszaolvastam.
Szerintem ízléses megoldás.Igaz nem sokan látják,de emlékszem gyerekkoromból,mennyire utáltam a wc-nket.Mindig olyan rossz érzésem volt,ez valami wc-fóbia:DDDDDD
Láttam egyszer egy nagyon szépet.Farostlemezből készült./bármilyen színű lehet,ami létezik bútorlapban:fenyő,juhar.../
Olyan volt mint egy ablak,kétfelé nyitható,így ha cserélik mögötte a vízórákat,nem kell pl. tapétát tépni.Vízóraleolvasásnál szintén könnyű a dolog vagy ha csőtörés van könnyű bejutni oda.Nem úgy a becsempézett,betapétázott falnál:)
Szia!Mi most csináltuk meg sajátkezűleg az egész wc felújítást.
A kérdéses részre mi bútorlapot szabattunk.Alul a wc csőnél 2 db-ot illesztettünk össze,fölötte egy nagyobb tömb van a vízóranyílásokkal és legfelül egy kisebb darab egészen a plafonig.mindegyiket élfóliáztattuk.
;)
Szerintem tökéletesen meg lehet így csinálni.
gondolj bele. emeletes hazban laksz
ha pont a te szintednel tortenik valami hiba, szet bontjak a wc-det aztan falazhatsz ujbol, mert nem javitjak ki maguk utan
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.