Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok. (beszélgetés)
Te jelenleg senkinek, semmit sem tudnál nyújtani.
Semmi sem biztos az életedben, és nem is igyekszel, hogy legalább egy jó állásod legyen.
Nem tapasztalt idősebb nők valók hozzád, hanem fiatalok.
Bár a jelenlegi felfogásod senkinek sem fog bejönni.
Ha kerülöd az embereket, még jó beszélgető partner sem lehetsz.
Szóval ne kergess egyelőre se nőt, se irreális álmokat. Elsőre keress egy kis kalandot. Ess túl azon, amin túl kell esni, de ésszel és óvszerrel.
Aztán még kis gyakorlás, és meglesz az önbizalmad, ami már kisugárzik.
Akkor csak lelkesedjen, hogy szereted?
Ha legalább tudni lehetne, hogy jó szerető vagy, még az is vonzó lehetne.
Akkor mi a fenét akarsz tőle?
Saját magadat hoztad ebbe a helyzetbe. Menj emberek közé, és vedd tudomásul, ha kedves valaki hozzád, az nem akar még téged feltétlen. Ha nem változtatsz magadon, ne is számíts arra, hogy bárki is melletted marad, ha megismer.
A személyiséged nem vonzó.
mashol lakunk...vonattal 1 óra 20 perc, előző tanévbe ugye találkoztunk a suliba...ő se ott lakik egyébként ahol a suli van...de ö közelebb volt a sulihoz. Én már ugye nem leszek a suliba, máshol leszek.
Szenvedni nem jó, de sajnos ebbe a helyzetbe kerültem.
Gondolom, elég messze vagytok egymástól. Te nagyon szerethetsz szenvedni.
Mi a jó ebben?
Mert?
Megvigasztalt netán, azok után, amiket mondott?
Olyan az életed, amilyenné teszed.
Ha kedves veled valaki, az nem jelent semmi mást.
Igazad van!
Nyomulj mint az állat,hátha apu lecsavarja a búŕádat.
Vagyis már előre lekoptatott. Hogy lehetsz ennyire értetlen? Azt mondtad megalázott, akkor mi a jó fenét akarsz még tőle? Nem vagy képes elviselni, hogy nemet mondott?
Úgy látom, szeretsz pofára esni! ;)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról