Ovisokkal elkészíthető alkotásokat keresek! Aki tud légyszi segítsen! (tudásbázis)
krepp papír gombócok készítése
és egy jácint sablonra felragasztani teteje tojás alak alja zöld szár levélforma és csak a tojásformára ragaszthat.
anyák napja ugyan elmúlt, de feldobok ide pár képet
vagy terméskép készítés, szotyi tökmag és társai... :)
lehetőségek végtelenek...
Téma lehet a föld napja...
előre megrajzolt képre ragasztanak
vagy az ügyesebb akár magától is készíthet bármit.
kreatívközpont. hu
nagyon jó ötletek vannak, amiket le is lehet egyszerűsíteni
Szia!:)
Ez nagyon jó ötlet!:) De glicerin mennyi kell bele?
Bébiételes üvegem van nekem is itthon 1-2, köszönöm szépen!:)
Lehet fakanál bábokat is készíteni. Az arcot rajzolják ők meg, hajat fonalból lehet ragasztani. Kúp alakú amyagból lehet ruhát is készíteni, ragasztani, vagy szorosan a nyakrésznél megkötni.
Akármi készül, vidám munkát !! :)
fent van, nagyon kis egyszerű, de a gyerekek sokat elbíbelődnek vele:) szerették csinálni
úgy csináltam, hogy a virág szirmait szaggatott vonallal rajzoltam meg és azt át kellett rajzolni. Ógyesek voltak
Ilyet én is csináltam oviban...talán annyi lehet vele a baj, hogy pici, és nem nagyon tudják megfogni...:S
Sérülteknél sok mindenre kell gondolni tervezéskor!
De köszi, még ez is befutó lehet!
Vagy orvosi spatulából nagyon könnyen készíthető képkeret. Egyszerű sulifixel össze lehet ragasztani.
Lehet bele festeni temperával, ragasztani gyöngyökből, termésekből vmit.
Lehet pl tavasz-nyár tündért.
Kell hozzá pár színes szalvéta, filctoll, fonal.
Szalvétát leteríteni (a színe legyen az asztal felé), egymásra teszel 2-től, elforgatva. összegyúrsz egy "fejre való" gombócot, amit a szalvéta közepére ráteszel, összefogod egy szalaggal. kész a fej+test. Fonalból hajat lehet rá ragasztani, arcát filccel megrajzolni. Lehet rá akasztót is készíteni.
A kihegyezett színes ceruzák lehegyezett részét (amit kidobnánk) fölragasszátok egy papírra, mintha a virág szirmai lennének, majd megrajzoljátok a leveleket, a szárát, a pillangókat...stb.
Remélem érthető? :)
Én is megnézhetem a képeket?
Az adatlapodon nem láttam :-(
Feles dióhéjat ragasszanak előre kivágott katica lábakra, majd fessenek pirosra, és fekete pötyökkel díszítsék.
Ezt lehet teknősbékásra is variálni.
A lényeg, hogy legyen előttük mintadarab, így azt könnyen tudják utánozni.
Néztem a képet, ezt biztos meg tudják ők is csinálni szerintem!:)
Köszi!
Ez pár óra alatt megszárad.
Sok sikert!
A só-liszt gyurmásat kilőttem, mert a sérült gyerekek megeszik az ilyesmit..:) Meg nem is biztos, hogy kiszáradna az én mintadarabom, mire be kell mutatnom (hétfőn)...
Kicsit későn szóltak, hogy kell egy ilyet is csinálni..:S
De a poharas ötlet egynek klassz!:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyorsan elkészíthető ételt főzhetnék ebédre?
- Írjünk össze egyszerűen elkészíthető meleg vacsora ötleteket!!!(Nem baj ha nem túl drága :)) )
- Mondj egy ételt, ami szerinted elkészíthető 4 főre 300 Ft-ból
- Mit főzzek hétköznap? (gyorsan elkészíthető ételeket várok)
- Tudna valaki irni 1 könnyen elkészithető sütit? Talán az lenne a legjobb, ha nem kell sütni.
- Sürgősen, tudna valaki nagyon gyorsan és nagyon egyszerűen elkészíthető magyaros étel (édesség, bármi...) receptet ajánlani?