Ötletek súlytartásra? (beszélgetés)
Sziasztok! Én voltam a fórumindító, és jó hírem van: tartom a súlyom!
Semmit különlegeset nem teszek, csak próbálok akkor enni, amikor tényleg éhes vagyok, és mindig csak azt eszem amit kívánok.
Köszi szépen az ötleteket. Azt hiszem, hogy ott rontom el, hogy nem csak étkezésekkor eszem, hanem összevissza. Próbálok ezen változtatni, és ha még mindig hízok, akkor újra diétázni kezdek az álomsúly -2kg-ig :-)
Sok sikert minden sorstársamnak! Ne adjátok fel ti sem!
Fogyás után egy kicsi mindig visszajön. Létezik amolyan pl 1-2 kiló, ami ingadozik. Ha ez zavar, fogyj annyival többet és akkor nem keseredsz el, ha egy picit emelkedik a súlyod.
Elsősorban azonban ahogy már előttem is írták, az életmódváltás a fontos. Ha csak fogyókúráztál és a kúra befejezésével visszatérsz a régi étkezéshez, biztos hogy visszajönnek a kilók. A nevében is benne van, hogy kúra. Aminek van eleje és vége. Az életmódváltást viszont folyamatosan lehet és kell csinálni, így lehet megtartani a súlyt.
Ezt en is ismerem sajnos. Nekem soha nem megy hosszabb ideig a suly megtartasa, szepem lassan visszacsisznak a kilok. Szerintem ebben az agynak is nagy szerepe van, mert a cel elerese utan mar tulajdonkeppen a "rendes evesre" van bekodolva.
En mindig rengeteg zöldet eszem, nem eszek szinte semmi szenhidratot megsem tudom megtartani tartosan a sulyomat. En ezert gondolom azt, hogy az agynak is nagy szerepe van
Szerintem leírtad a súlytartást... rendszeres mozgás és figyelni a kajára... Ennél többet én sem tudnék tenni, bár én még a fogyás résznél tartok! :-)))
Gratulálok a fogyihoz! :-)))
A nagy fogyás után hogyan tarthatom meg a súlyom úgy hogy nem diétázok olyan keményen, és nem tornázok napi 2 órát???? Most heti kb. 4X 1 órát tornázok, és mindent eszek, de nem ész nélkül.
Köszi a segítséget.