Orrmandula műtétért hálapénzt (beszélgetés)
Az a baj,hogy nőgyógyászban nem találtam lelkiismeretes dokit,aki nem pénzéhes:O
Illetve egy volt,aki ma Svájcban van.
Akik meg a körzeti rendelőben vannak,egyik sem jó.Pontosabban a citológus nem jó:O
Háromszor vették le nekem egymás után,és mindhárom alkalommal értékelhetetlen volt-nem született eredmény-PO
Hát, ez tényleg durva!
Velem ezt játszotta el anno egy kis kezdő szarházi doki (magánrendelés, lakóhelyemhez közel, és hát kötve voltam, kicsi volt a babám, autóm sem volt, szóval közelit kellett nézni). Azt játszotta el velem, hogy levette a kenetet (évenkénti ellenőrzésen voltam), jól megkérte az árát, aztán jött a levél pár hét múlva, hogy menjek be megismételni. Megállt bennem az ütő, bent benyögte, hogy bár a P lelet az jó, de talált valami eltérést (amit érdekes, én nem tapasztaltam sem folyás, sem egyéb formában). Ezért persze újabb vizsgálat újabb vagyonért, aztán a nagy semmi.
Az ilyen szarháziakat kerülni kell. Nem értem az üzletpolitikájukat, jó, egyszer (max. kétszer) lehúz, de utána a büdös életben nem megy hozzá az ember lánya, ez neki jó???
Gondolhatod,mennyire elképedtem:o belesápadtam.
Azért nem küldtem el melegebb éghajlatra,mert egy ismerősöm ajánlotta.Igaz hozzátette,hogy szereti a pénzt,de azt nem gondoltam volna,hogy ekkora paraszt:OO
Sajnos volt egy nagyon rossz tapasztalatom-pár éve mentem egy nőgyógyász onkológushoz HPV tesztre és szűrésre.
Kompletten fizettem 30 ezret-Magánrendelés.
Majd betelefonáltam az eredményért,és nem akarta elmondani,személyesen behívott.
Bár jó lett minden,és a HPV teszt is negatív lett,és miután elcseverészett velem-közölte,hogy kéne egy kis lóvé:OO
Azt hittem,menten elájulok.
Megkérdeztem,mennyi?-azt felelte 8 ezer:OO
Azért,mert bementem a leleteimért.
Szemét hiéna!!Az ilyet nem tartom orvosnak,hanem egy jellemtelen embernek!Többet nem mentem vissza hozzá.Azóta sincs sajnos dokim,mert aki volt,külföldre távozott.
Azt hiszem egy tízest adtunk,ha jól rémlik.
4 éve volt.
NA épp azért nem kell neki adni... :D
Most ugrik a majom a vízbe ;) Ha nem kap, de később is rendes lesz,akkor tudod,hogy rendes doki...
de ha csak a pénz miatt lesz rendes, akkor már baj van...
Örülök neki, ha így van, mert jelenleg nem sok pénzünk maradt a sok gyógyszer után. :(
Sajnos kisfiamnak november vége óta nem múlik a köhögése. Hetente kapja az újabb és újabb gyógyszereket. Nem kevés pénz fekszik már benne. :( Nem jönne jól most még a hálapénz is.
Szerintem mi is annál a doktornőnél vetettük ki a lányom orrmanduláját.
Nem kellett,de mi adtunk neki egy jelképes összeget.
Ne fizess! ez rutin műtét,alap ellátás..
Ajándékkosár még belefér...de az sem lenne muszáj :)
Hivatalosan betiltva a hálapénz!
Inkább egy ajándékkosár, ha megérdemli!
Kisfiamnak elvileg csütörtökön veszik ki az orrmanduláját a Heim Pál gégészetén. Egy ismerős orvoson keresztül jutottunk el a doktornőhöz. Kell-e fizetnünk hálapénzt neki a műtétért. (Korábban soron kívül fogadott minket és foglalkozott velünk).
Ha fizessünk, mennyit?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Te mennyi hálapénzt adtál a szülés után?
- Orvosnak mennyi hálapénzt illő adni?
- Mennyi hálapénzt adtál/adnál egy szülésznőnek?
- Júliustól nem lehet hálapénzt elfogadni? Nem bánom...vagy igen?
- Te mennyi hálapénzt adnál egy nagy hasi műtétért az orvosnak, ha osztályvezető főorvos?
- Szerintetek egy 20 perces ambuláns térdműtétért adjak hálapénzt? Ha adjak, akkor mennyit?