Nyaraláskor macska ellátása háznál (beszélgetés)
Kizárólag ismerőst bízz meg ilyen feladattal.
Ha nyaralni mentünk mi is ismerőst rokont hívtunk naponta egyszer adjon friss vizet és szaftos ételt,+ a szárazat töltse fel.
Ennyi.
Ha félős, akkor is várja a napi egy alkalmat hogy nyíljon az ajtó és hidd el kíváncsiak lesznek még a félős is,így simán vagy egy kis macerával de sikerül beadni amit kell.
Idegenre soha ne bízz ilyet.
Inkább ismerőst,mint vadidegent!
Igaz,én 2éve vigyáztam 10napig a szomszéd cicájára,és a másik szomszédnak is volt kulcsa(csőtörés,egyebek) az állatot nem vállalta,de cserébe rommá túrkálta a lakást,amikor tudta,hogy nálam is van kulcs...ennyit az ismerősökről...
Nálunk a legjobb barátnőm jön, ha elutazunk :)
100%-ban megbízom benne. Még soha nem csalatkoztam :)
Én is ismerősre szavazok!
Én mindig így oldom meg, ha több napig nem vagyunk otthon.
Sziasztok!
Van két cicám, akiket ugyan nagyon szeretek, de nyaraláskor mégsem vinnám őket magammal. Néztem kisállat panziókat, de egyik sem volt szimpatikus, jobban örülnék, ha a cicáim a saját megszokott környezetükben (zárt lakás) maradnának. Ismertek-e olyat, aki vállal olyasmit, hogy naponta ellátja őket? Illetve a helyzetet bonyolítja, hogy az egyiküknek rossz az emésztése, ezért minden nap szirupot kell kapnia fecskendőből, ráadásul elég félős a cica. Remélem, nem kérdezek lehetetlent, de annak örülnék, ha lenne közöttetek vagy az ismerőseitek között olyan, aki esetleg állatápoló, állatorvosi asszisztens, vagy hasonló szakmában dolgozó, aki ért ilyesmihez, és kis mellékkeresetként vállalná nyáron. Nem sürgős a dolog, egyelőre tájékozódom. Budapesten vannak a cicák. Minden segítséget köszönök. :)
További ajánlott fórumok:
- Szállások megfelelő igénybevétele nyaraláskor, kiránduláskor
- Mit érdemes nyaraláskor Kecskeméten megnézni?
- Amikor nyaraláskor a pap helyére ülsz gyónni, mert a másik...
- Mi lehet a következménye, ha egy 10 napos nyaraláskor (Horvátországban) nem fizetem be a tartózkodási illetéket?
- Külföldi nyaraláskor mire érdemes odafigyelni?
- Internet laptopon nyaraláskor!