Szállások megfelelő igénybevétele nyaraláskor, kiránduláskor (beszélgetés)
Már mondtuk neki!:DDDDD
Majd meglátjuk! Hamarosan megyünk;)
Legközelebb írd a pezsgő mellé; azért nem fogyott, mert nem pálinka. Tuti, hogy 2 decis vár, ha újra mentek. 😍
Mi voltunk úgy Hajdúszoboszlón (jó messzire merészkedtünk🤣 ), hogy egy másik házaspárral összeismerkedtünk, azok minden alkoholt kiittak a minibárból. Nem pótolták. S mikor jöttünk el, úgy lestek a recepciósra, mint akik a holdról jöttek, egyáltalán nem értve, hogy azt ki kellene fizetniük. Először csak szóltak nekik, nemcsapták hozzá a számlához, ez volt a baj. Aztán nem hittek a szemüknek-fülüknek, hogy van ilyen, aki nem érti.
Meg kell kerdezni ;) bar en eddig ahol voltam, mindenhol elmondtak, hogy ingyenkv, vagy felaras, hogy potlando e amit elhasznalunk vagy nem .
Mindket fele rendszerbe futottam mar. Volt ahol ugy felvolt toltve szallasdijban a konyha, hogy sutit is tudtam sutni az alapanyagokbol, es olyan is volt, ahol kvazi mint egy minibar, mindenen rajta vokt az ar pl a kvn is. vagy harmadik feke hogy szoltak potolni szokas ha elfogy, vagy negyedik, ahol tokures minden az van amit te viszel. En a tokuresnel meg szoktam kerdeni, hogy otthagyhatjuk e ami.marad, papirtorlo, cukor liszt, ilyenek, mert nem feltetlen cipelnenk haza.
Ja értem, uhhh!
Akkor megértem, én is vinnèk így!
Nem az a gond, hogy nem tiszta, hanem az, hogy allergiás vagyok sok tisztító és mosószerre. Például a lenortól bedagadnak a szemeim az arcom és kiütéses leszek napokig.
Volt olyan, hogy csak kiteregettem a bátyám kimosott ruháit és feldagadtak a kezeim.
Tehát, nem tudhatom, hogy mivel mosták az ágyneműt és a többit...
"amihez hozzá sem nyúltam, mégis elhozom: kávé, tea..."
Ezt írtad. Nem azt, hogy elhozod a megkezdett mini tusfürdőt.
"Kérdés: mielőtt elhagyod a szállást, újra vásárolod, amit elhasználtál, vagy szerinted ezek használata benne van a szállásdíjban, s pótolja a szállásadó?"
Az utóbbi.
1 db lepedő+1 db pléd+4 db törölköző.
Kocsival szoktunk menni, így elfér;)
De inkább viszem, mint kiütéses legyek 2 hátig, vagy bedagadjon a szemem vagy az arcom...
Nem, ágyneműt nem viszek, hanem le szoktam teríteni az ágyat, hogy az általam használt mosószer érjen a bőrömhöz, illetve takarót viszek magamnak és 1 kispárnát;)
Ez szállodára is igaz!
Nem csak apartmanban vagyok allergiás, hanem szállodában is;)
Szokott a tulaj egy üveg pezsgőt tenni a hűtőbe, amikor oda érünk, de azt is ott szoktuk hagyni, mert nem iszunk pezsgőt.
Ha valami pálinkát rakna a hűtőbe, az más lenne:DDDD
Nem, semmi gáz nincs benne.
Én nem szoktam visszatölteni az apartmanba sem a wc papírt, sem a kéztörlőt, stb.
Amit kiraknak az kevés és nem is jó minőségű. Mindig veszünk magunknak olyat, amit egyébként szoktunk.
A mosogatószert sem töltöm vissza és semmit.
Kávé, tea, tej, tejpor, stb. nem szokott lenni.
Ami van, azt használom, vagy nem használom. Nem pótolok semmit.
Ha van maradék abból, amit én vettem, de nem használtam el és használható, azt otthagyom, ha nem akarom hazahurcolni.
Nem mosom ki az ágyneműt, nem takarítok ki, stb.
További ajánlott fórumok:
- Balatoni szálláskeresés - olcsó, jó helyek, hotelek, szállások
- 5. osztályos kirándulás
- Pelenkázás, szoptatás kirándulás alatt - Te hogyan oldod meg?
- 50.000 forint elég kell legyen 4 napos kirándulásra közép európai országban, ha csak a legszükségesebbekre költök?
- Tényleg megszűnnek az életbiztosítás után igénybevehető adókedvezmények?
- Járt már valaki szórólapon terjesztett 1290 ft-os belföldi kirándulásra termékbemutatóval?