Mit érdemes nyaraláskor Kecskeméten megnézni? (tudásbázis kérdés)
Minden varost erdemes megnezni!
De erdemes a latogatas elott elolvasni az ismertetoket, turista informaciokat rola.
Poharad mindig legyen felig teli!
Ha mar a sokadik varost megnezted, lesz egy alapod, amiben a te velemenyed szerint osztalyozhatod magadnak, melyik nyerte meg a tetszesedet legjobban.
Mindenkinek mas a szep, es kedves.
Igen, jóval több, mint Kecskeméten,ott a környéken anno. csináltunk egy bauhaus túrát, de én maradok a szecessziós épületeknél.
;)
...kár, hogy értelmező kéziszótárra szorulsz... pedig mint írtam, katt a linkekre! Ha meg nem érdekel a téma,ha csendben maradsz bölcsebb maradtál volna. Bocs.
Lehet a fórumírót érdekelte, de mert tőle sem láttam még egy köszönöm"-öt sem, szerintem az is csak unalmából írta ki :D :D
Pasaréten elég sok a szockó épület és az akkoriban betelepítettek.
Szívesen.
Kb. olyan szűk látókörű beszólásféle, amit korábban te prezentáltál-kis visszatükrözés, hátha leesik belőle valami.
Szívesen.
Amúgy Pasaréten éltem és dolgoztam 3 évet.
Érteni vélem, ez egy "beszólásféleség" akar lenni.
Nem tudom, a te ismerőseid vagy rokonaid milyen ótvar kerületekben lakhatnak, vagy ez csak a vidékiek szokásos rettegése Budapesttől, mert már "voltak" itt, "látták és tudják", de ez a te dolgod.
Ajánlom figyelmedbe a következő szavakat: Kissvábhegy, Rózsadomb, Szemlőhegy.
Sajnálatos módon egy világváros semmilyen tekintetben nem rosszabb, mint egy mezőváros az Alföldön. Ugye.
Én? Unatkozni? Milyen hétvégén?
Én nem megyek Kecskemétre, eszem ágában sincs.
te igazából eldöntötted, hogy unatkozni fogsz és elcseszed a hétvégéd.Ha így állsz hozzá, én nagyon sajnálom, de akkor jó mulatást a hétvégéd és a kedved elrontásához. Eldöntötted, hogy nem fogod ott jól érezni magad, akkor érezd magad rosszul. Tudod csak hozzáállás kérdése. Nem csak ez a két látnivaló van Kecskeméten, de te eldöntötted, hogy unatkozni fogsz és unalmas kisváros. Járd be egyszer gyalog az egyik végétől a másikig, úgy, hogy a kiesőbb részekre nem mész, és akkor is elég nagy sétát kellene tenned.
Lusta vagy utánanézni, nem töröd magad vele, nem érdekelnek más kulturális programok, kiállítások, zenés estek, neked nem is kell igazából elmenned sehova, hiszen bőven elég a tévé meg az internet, sokkal szórakoztatóbb, mint elmenni megnézni helyeket, akárhol :)
Mert voltam már ott.
Van egyetlen termálfürdő. Egy kis vadaspark. Mindenből egy, semmi választási lehetőség.
Miért sétálnék végig egy ilyen elterülő mezővároson? Mit kellene látnom közben? Az egyetlen főutcát? Az egyetlen színházat?
Azt a két épületet, amit Ybl és Lechner tervezett? A hozzátartozó szatellit településeket?
Van még kérdésed?
Azért írok ide, mert mindenki oda ír, ahová akar. Kérj számon olyat, akit kérhetsz.
Lusta voltál megnyitni a linket? hmm...
....vagy esetleg saját magad rákeresni a városra?
Szerintem jobban jársz, ha figyelemmel kíséred a város honlapját. Állandóan frissítik, a legújabb dolgokkal.
...a Planetáriumtól a Szórakaténuszig ...elég sok a látnivaló, de mert gugli a barátod ...csak be kellett volna ütni a keresőbe :)
Tessék:
Már mért lenne "ciki" egy hosszú hétvégét
eltölteni akár Kecskeméten, akár egy ismeretlen helyen is?!
Kellemes kikapcsolódást neked !
A kecskeméti arborétumban én sétáltam 1x áprilisban, egy továbbképzés lazításaként. Arra jó volt. 2-3 órát el lehet tölteni. Szép.
A főtér is megér egy sétát, a "cifra palota, zöld az ablaka", stb.
Jó pihenést!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Ráckevén mit érdemes megnézni?
- Külföldi nyaraláskor mire érdemes odafigyelni?
- Mit érdemes megnézni Kecskeméten?
- Szerintetek Kecskeméten hol érdemes babaholmit(kezdő csomag) vásárolni?Jót, olcsón...
- Kecskemét Kecskeméten melyik nyelviskolába érdemes beiratkozni a Katedra vagy Coventry House?