Nőnapot ki hogyan ünnepli? (beszélgetés)
Az 5. hsz ... 😅
Anyám borogass 😅😂😅
Az ilyen feleségek tudják hamar leszoktatni a férjeket a figyelmességről.
Mert ő akkor még bután néz ki a fejéből .. 😂 és várjon már a kedvességgel az a férj ... 😂
Sehogy. Nem várom el, hogy ezen a napon ünnepeljenek.
Viszont elvárnám, hogy a hétköznapokban tiszteljék a nőket.
Pl. villamoson, a forgó melletti két alacsony széken ült két 25-30 éves fiatalember bőszen nyomkodva a telefonjukat. Mellettük állt három nő 25-40-50+ korosztályból. Mindhárom nőnél szatyor és fél kézzel kapaszkodva egyensúlyoznak a kanyarokban.
Na, ez a két pasi ne köszöntgessen senkit!
Mi megünnepeljül a nőnapot!
Kaptam orchidea csokrot a páromtól,a fiaimtól tulipánt. Már szombaton este elkezdtünk engem magasztalni,úgyhogy volt masszázs,meg kényeztető fürdőzés (mart általában én fürdök a gyerekekkel,és az inkább mozgalmas,mint kényeztető).
Vasárnap délelött a nagymamámat,és anyósomat köszöntöttéka fiúk,délután az anyukámat.
De! Mi tartunk apáknapját és pasiknapját is,szerintem így igazságos!
Én a legelső hozzászólásra reflektáltam, miszerint "Nem ajándékokra vagy ilyesmikre gondolok, csak egy egyszerű boldog nőnapot-ra."
Nekem ne kívánjon a párom boldog nőnapot, ennyi erővel boldog november 7-et is kívánhatna. Öleljen meg, adjon virágot, ha szeretne, felőlem fel is súrolhatja a konyhát kedvességből, de ne kívánjon boldog nőnapot.
nem olyan tré, főleg ha társul hozzá némi virág-édesség-kényeztetés; pláne úgy hogy el is felejtettem hogy nőnap lesz/van.
A gyerek odáig meg vissza volt a köszöntésektől, apró ajándékoktól, ő szeret ünnepelni, főleg ha őt ünnepelik
Semmi extra módon nem ünnepeljük, kaptunk egy jelképes virágot.
Nem lenne világvége virág nélkül sem, de én is szeretem a köszöntéseket és a virágot is:)
En imadom a reggeli koszontest. :-)
Mivel a ferjemeknel ez az anyaknapja csak engem koszontott fel reggel, de felvilagositottam hogy a lanyat is fel kell. Fozott ebedet aztan elment vasarolgatni es ket hatalmas csokorral tert haza. Aztan osszahajtogatta a het alatt osszegyujt tiszta ruhakat.
Nem nagy dolgok, de mi igy "unneplunk". :-)
Én megharagszom, mert rajtam a családi teher, amit olyan természetesnek tartanak a férfiak, akkor legalább ilyenkor kapjak nagyobb figyelmet!Egy köszönöm, egy köszöntés beleférhet azt hiszem.
Ha valaki erre azt gondolja, hogy mindennap kijár egy nőnek a tisztelet, figyelem, biztos igaza van, gondolom van is ilyen, de nem hiszem, hogy sok!
Imádok mindenféle köszöntést, sajátot és ilyeneket :D
Nálunk divat a nőnap, mivel fiús család, kevesen vagyunk lányok :D
További ajánlott fórumok:
- Jehova tanúi miért Krisztus halálát ünneplik, és nem a feltámadását?
- Boldog nőnapot!
- A barátom mamájának a 90. születésnapját ünneplik meg, és engem nem hívott.. Ki hogy reagálna erre?
- A karácsony estét szűk családi körben ünneplitek?
- Közeleg a húsvét, hogy ünneplitek?
- Hogyan ünneplik az iskolák a gyermeknapot?