Boldog nőnapot! (beszélgetés)
Tegnap az ABC - ben a pénztáros csaj adott egy csokit minden nőnek, fizetéskor. 3 férfi dolgozó volt az üzletben. A főnök helyében inkább kihagytam volna, elég idétlen így nem?
GÁBOR !
KARCSI !
JÓZSI!
Tegnap egy Jelküldős ffi társam gyönyörű verset küldött minden nőnek.Th van olyan ffi akinek az eszébe jutottunk:))
Legyen SZEBB a mai napotok!!!miután megfőztétek az ünnepi ebédet,mostatok,vasaltatok,tanultatok a gyerekkel,stb.:)))
Köszi!
Én épp most kaptam meg a fréziámat - amit imádok - a férjemtől :)
Boldog nőnapot valamennyi nőtársamnak!
Valamikor anno még nem volt ilyen nagy nap a nőnap. Mostanság lett azzá.
Viszont ebből szerintem a virágárusok profitálnak leginkább. Ilyen nap még a Valentin nap is.
Én 3 évet Moszkvában éltem igazi nőnap ott volt, ott aztán 3 napos munkaszüneti nap volt. Még a mai nap is munkaszüneti nap a nőnap. A lányokat, asszonyokat elhalmozzák virággal.
Úgy tudom, hogy a munkahelyeken is van ahol már meg sem tartják, más helyen pedig nagy ünnepség van.
Csak egy másik változatát láthattad!
Egy Cichorium intybus kék háttérre másolt szirmai közé megálmodott nőnapi üdvözlet volt, ami a privát postádban landolt...
Mellesleg...ha engem köszöntenek általában rövid hálát rebegek, majd közlöm a feladóval nemtetszésemet.
Ez esetben nem én kaptam a köszöntőt....
khhmmmm
Köszi:-)
Már láttam valahol!