Nőgyógyászati probléma! Tudna valaki segíteni, hogy a gombás fertőzést mivel tudnám kezelni? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Tegnap estétől égő és viszkető érzést érzek "ott lent"....a hasam nem fáj..de mikor pisilek néha csípő érzés...
Sose volt gombás fertőzésem,Sensonette 20 fogamzásgátlót szedek lassan 1 éve.
Szerintetek fertőzés?:(
Menjek orvoshoz..vagy előbb vegyek kúpot vagy krémet?:( Segítsetek..Köszi!
Nekem a Klion-d hüvelytabletta használt.
Vényköteles.
Szia! Én is betadinet használtam, kicsit csípett engem is a vége felé. Most használom a protexin gynophilust naponta kétszer, ez visszaállítja a kipusztult baktériumflórát.
SSajnso nekem is fáj a hasam, de a nőgyógyász vagy nem hiszi el, vagy nem foglalkozik vele! Már voltam sok orvosnál, persze csak sztk-s rendelésen, most készülök majd magánhoz!
én nem tartom hatásosnak a canestent semmilyen formában - nekem teljesen hatástalan voolt.
sőt a nőgyógyom sem szereti ajánlani mert többen ezt jelezték neki.
Szia!
Betadine hüvelykúp
Canesten a legjobb,van kenocs amit kulsoleg hasznalsz,es van canesten kup azt felhelyezed a huvelyedbe,ezt a ket dolgot egyszerre hasznalod 3
napig es helyrejosssz.
Volt már rá példa, hogy csípet pisiléskor, de most nem! Most ég és viszket, meg néha fáj a hasam alja, de tényleg csak néha, tegnap előtt északa, forgolódáskor tapasztaltam! :(
Viszont elég sokat járok pisilni, de szerintem azért, mert sokat is iszom, vagy legalább is többet, mint régen! De aztán, lehet felfázás áll a háttérben! És akkor ezt az urulogus meg tudja mondani? Megpróbálkozom akkor, veszíteni valóm nincs! Köszönöm szépen a segítséget és a leveled is!
pevaryl g
ha ez sem segít, akut problémával menj orvoshoz, ilyenkor ne kérj időpontot :)
Igen, ezt a kancatejeset, nem jut eszembe a neve!
Nekem ez ilyen irrigálók és intim mosók se jönnek be, mert azoktól is viszketek, kiszáradok.:(
próbálj rájönni mikor jön ki, mi okozhatja.És akkor el tudod kerülni(stressz,szex, mensi előtt stb).
Ülőfürdőt lehet csinálni gyógyszertári szódabikarbónából kell pár kanállal a vízbe tenni...és erősítéshez jó a lactacid vagy colpo cleaner irrigálni.
Próbáltad már az intím zuhanyt?
Nem biztos hogy gomba,lehet hogy a sok tejsav baktérium miatt viszket!
Próbálkozz az intím zuhannyal és a lemosóval,hátha segít!
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak ha se a nőgyógyász, se az endokrinológus nem tudott segíteni?
- Az alábbi nőgyógyászati probléma mit takarhat?
- A tőzegáfonya kapszula nőgyógyászati problémákra is jó?
- Urológiailag, nőgyogyászatilag egészséges vagyok.Pszihés eredetű a problémám.Ami szégyenlem leírni,de az éjszakai bevizelés.Mit tegyek?
- Nyíregyházán van olyan nőgyógyász, aki az Rh-összeférhetetlenség miatti problémás terhességet nagyon jól tudja kezelni?
- A nőgyógyász, ha fertőzésem van megcsinálja a rákszűrést vagy előbb kikezeli a fertőzést?