Neutropéniával találkozott már valaki? (tudásbázis kérdés)
Szia,
nekünk fél évesen egy véletlen vérkép kapcsán ...
Sokat olvastam, sok tapasztalatom van egész Mo.-n az orvosokat illetően Szombathelytől Debrecenig.
Ha érdekel, priviben megírom.
Úgy érzem sokx, nem tudnak semmit, ahány orvos, annyi vélemény. Eddig leg++++ a László kh. (Kriván dr. és csapata).
Anita
Szia,
nekünk fél évesen egy véletlen vérkép kapcsán ...
Sokat olvastam, sok tapasztalatom van egész Mo.-n az orvosokat illetően Szombathelytől Debrecenig.
Ha érdekel, priviben megírom.
Úgy érzem sokx, nem tudnak semmit, ahány orvos, annyi vélemény. Eddig leg++++ a László kh. (Kriván dr. és csapata).
Anita
Sziasztok!
Hogy vagytok? Nálunk 1 éve áll fenn a neutropenia. Ha olvassátok még, jelezzetek vissza...
Szia,
hátha még olvasod.
Nálunk "csak" most diagnosztizálták véletlenül a 6 hós babánál. Érdekelne a tapasztalatod. Avagy van már változás? Nekem tapasztalatom még nincs, de rengeteget tájékozódtam.
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Grimaszol, pislog a kisfiam, szinte megállás nélkül. Találkozott-e már valaki hasonlóval? El fog-e mulni?
- Affektív apnoé: találkozott már valaki vele? Tapasztalatok? Megoldás?
- Ínyvitorla duplájára dagadva - nyelési nehézség!! Találkozott már valaki ilyen tünetű betegséggel? Segítsetek kérlek!
- Ha megbeszél valakivel találkozót a hétvégére, de utána hívja egy fontosabb személy, miért hazudik az első személynek?
- Nyilászáró szélhámosság? Valaki találkozott ezekkel?
- Segítséget kérnék...álláshirdetésben találkozott már valaki a lenti oldallal?