Nyilászáró szélhámosság? Valaki találkozott ezekkel? (beszélgetős fórum)
Úristen.. Sok rossz tapasztalatot hallottam már a nylíászárók minőségével kapcsolatban, de ilyet még nem hallottam.. Mikre nem képesek az emberek.. :(
Én pár éve cseréltettem ki a lakás összes nyílászáróját, és csakis pozitív tapasztalataim vannak! (Megjegyzem, csak úgy mertem belevágni a dologba, hogy ugyanez a cég csinálta a barátnőm lakásában az ablakok cseréjét..) Ha valakit érdekelne a cég neve, írjon privit, szívesen segítek :)
Sziasztok!
A párom szekszárdi és szakmabeli,remek referencival rendelkezik megbízható és precíz.Kizárólag Osztrák anyaggal dolgozik nem holmi kínai hulladékkal,mindemellett nagyon jó árakkal.Ezt csak azért írtam mert ebben a szakmában és az egész építőiparban nagyon nehéz megbízható kivitelezőt találni,és nagyon felháborít ha egy maréknyi kis városban mint Szekszárd eltudják venni az átverős lehúzós emberek a munkát attól aki tisztességesen dolgozik.
További szép napot!
Nem találkoztam,és ha becsönget bárki-bármilyen kedvező ajánlattal,vagy segítségkéréssel valakik javára,akkor szépen 2perc alatt leszerelem.
Ha akarok valamit,akkor először a neten tájékozódok,és vagy meghozatom,vagy megrendelem,vagy elmegyek érte.
Nagy valószínűséggel átverés, nálunk pár éve jártak, ugyan ilyen szöveggel. Komolynak látszott, de utána a szomszédaink sértettként lettek kihallgatva...
Kéne szólni a rendőrségnek.
Szombaton kineveztem magam parapszichológusnak, legalább nekem van hasonló végzettségem is, úgy látszik itt csak csalásból meg kuruzslásból lehet megélni. Lehet hozzám jönni, kitünő parapszichológus vagyok, hétvégén voltam gyógyitónapon volt egy parapszichológus, de a legalapvetőbb lélektani ismeretei se voltak meg.
Most az kérdés, hogy megelözzem mások kárát bejelentsem rendörségen?
Miskolci nyílászáró szaküzletben dolgoztam, leírhatnád esetleg priviben, hogy melyik cég!
Hátha tudok segíteni, de nekem erősen gyanus!!
Szia!!!
Eszedbe ne jusson fizetni!! Ha valóban hőpályázat lesz (van) akkor nem egyénileg kell a lakóknak a nyílászárókat cseréltetni, hanem a pályázatban kilyelölt cég fog menni, és INGYEN, tehát nekik nem kell majd fizetni, mert a lakókra eső rész azt nem ők szedik be! Szóval nehogy fizess, nálunk is jártak már, itt is próbálkoztak egy miskolci cégtől,én felhívtam a gondnok nőt, és Ő mondta, nehogy fizessek bármit is mert pályázott a ház!!! Szóval nekünk már ki van cserélve, de nem ilyen szélhámosokkal!!!!!
Mai nap jött egy jól szituált ember a ............. képviselöjének adta ki magát. Nagyon meggyözö volt. Elmondta, hogy a a házakra lesz majd zöldkártya és a jobb besorolás érdekében, ki kell javitani a nyilászárókat és EU őályáazat keretében, csak 40 % önrészt kell fizetni 68000 Ft-t. Ez nagyon méltényos, söt akár évtized üzlete is lehetne. Ez a jóember még mutatott eredetinek tünő szórólapot süt eredetinek tünö szerződést is kiállitott volt rajta minden honlapcím emailcím telefon szám. Minden jónak tűnt elsőre sőt tökéletesnek de....
A honlap nem müködik az emailcim nincsen, vezetékes telefonszám nincsen a 2 mobilszám müködik, ahol egy ember gyözköd minden rendben van ez egy komoly cég komoly referenciákkal, de neten erröl semmi nyom. Cégjegyzékszám OK de ezt az információt bárki meg tudja szerezni és e cég nevében ténykedni, de valami azt súgja ez egy jól szervezett átverés, mindenhol ragaszkodtak a készpénzes előleghez, enm adtak igazi számlát, csak átvételi elismervényt, én azt mondtam nincs itthon pénz, majd átgondolom. De a szomszédok fizettek 10000 - 30000 közötti elöleget,
Mit gondoltok erről?