Nem tudom elfogadni magam (beszélgetés)
Szerintem is jó, ha kibeszéljük az ilyen dolgokat... lehet eközben világosodunk meg.:)
Nekenm segít a naplóm, meg most már a páromnak is el mertem mondani a problémámat.
Idővel szerintem lehet ezen javítani, csak nem szabad feladni és visszasüppedni, mint ahogy velem ez többször megtörtént.
szia!
köszönöm kedves vagy,meg mindenki aki hozzászólt a fórumhoz.elgondolkoztam,és talán ki kellene beszélnem a dolgaimat...
nem szeretnék 5 év múlva ugyan itt tartani...sajnálni h nem igyekeztem változtatni a problémás dolgokon.
önsegélyező bridget jones nézés :)
szerintem renéé zellweger-nek jobban áll a hús mint a csont :)
ilyet nem fogsz hallani idegenektől, mert nem vagy kövér!
láttam a fotóidat,teljesen normális a testalkatod,nem láttam h vastag lenne a karod, mivel nem vagy piszkafa lehet h nem akkora a felkarod mint a csuklód,de ezzel sztem semmi gond nincs,és ha a hasad feszes,nem egy löttyedt bőr és zsírkupac akkor az sem baj h nem látszik ki mondjuk a csípőcsontod :)
ne akard mindenáron azt hallani h kövér vagy,ne beszéld be magadnak!!
Néha beállok a tükör elé én is, és végig vizsgálom magam. Van, hogy találok is valami jót.:) Csak ritkán sajnos.
Idegenektől én is könnyebben elfogadom a dicséretet, mert ugye nincs elfogultság. Nincs szerető szem, ami mindent szépnek lát. :)
Tök jó lenne, ha idegenek megmondanák, hogy igen hájas a hasad, vastag a karod, mert (hogy miért??) igazat akarok magamnak, hogy igenis mások szerint is kövér vagyok. Bár ettől sem tudom, mi lenne a jobb.
Köszönöm, de ugye minden dicséret egyik fülemen be, másikon ki... bezzeg, ha kritika ér...
A legjobb lenne, nem is látnánk magunkat...akkor nem lenne semmi gondom. :)
semmi okod szégyenkezni,pl. nagyon szép lábaid vannak!!
(az én problémám többrétű,nem a külsőmmel van elsődlegesen gondom)
szóval fel a fejjel,és az-az 5-6 kiló túlzás sztem,én nem mérem magam,úgy gondolom h az csak egy szám,ha erősebb csontozatú vagy vagy izmosabb akkor persze h nem leszel 50 kiló,és ha foglalkozol magaddal akkor eléred amit szeretnél,de sztem most sincs semmi baj veled,neked is rossz minőségű torz tükröd van :)
Szerintem ez nagyon nehéz kérdés önmagunkkal szemben, tán a legnehezebb.
Én kimondottan utálom magam. Nem tudom elfogadni azt a lányt, aki a tükörben néz vissza rám.
Sportolok, egészségesen étkezek, nagyon lassan fogyok is. 5-6 kilót szeretnék lefogyni, de tudom, ha ez sikerül, akkor is ugyan ez lesz a helyzet. :(
A párom imád, dicsér mindig. Neki így vagyok tökéletes, még sem tudom elfogadni, befogadni a dicséreteit.
Sőt azért nem megyek vele egy-egy helyre, mert nem akarom, hogy szégyenkeznie kelljen miattam, hogy ilyen vagyok.... elegem van. Tudom, hogy belül is nagy baj van velem, de...
Nem tudom, mit lehet ezzel tenni....
Kedves Mordor!
Az ember individium, azaz minden egyén egyedi, megismételhetetlen. Te vagy az, aki a szülei, a nagy- vagy dédszülei génjeit hordozod, nem azokét az emberekét, akik az utcán szaladgálnak, és a média hatása szerint nem vagy 178 cm magas és 48 kg, aki elég magas, elég vékony, nem elég nagyok a melleid, vastag a combod és nem elég kerek a popsid; kicsi a szád, nincs nagy szempillád és nem elég nagy a szemed, és lehetséges, hogy van némi pocakod.... Nem elég trendi a hajad, a körmöd nem elég hosszúak, és lehet, van egy aranyos anyajegy az arcodon, ami rémesen elcsúfítja az arcod, mert nem hibátlan a bőröd. Nem tölteted fel a melleid, nem szívatod le a zsírt évente, és nem szabatod át az orrod, a szád. Nem vasaltatod minden nap a hajad, nem jársz szoláriumba minden héten, nem vagy órákat a konditeremben, és nincsenek rajtad százezres ruhaköltemények. Nem mutogatod a pirszinges köldöködet és a tetoválásaidat, és nem borotválkozol kétnaponként, és hajat sem varratsz föl magadnak.(Te nem Rubint R. vagy; 30-35 év múlva olyan csúnya összeasszott sült egér lesz belőle, hogy rossz lesz ránézni.) Egyedi és szép vagy!
hétvégén voltam strandon, és megfigyeltem h a lányok(14-18) egyik fele az előző fiús alkatú kategória, a másik fele meg közelit a kövérhez,a kisebb gyerekek között meg szinte minden 3. extrém elhízott, nagyon kemény.
csak az a gond h az átlagos ruhák (pl:farmer trikó) a 2. lánynak állnak jól
..kisebb vagyok az első kép hölgyénél mégis ő jobban tetszik nekem
Igen, szoktam nézni. Szeretem is. Végre egy olyan műsor ahol igazi nők vannak, akik nincsenek kiretusálva.
Engem csak az zavar hogy egy átlag dolgozó, családos nőnek nincs arra ideje meg energiája meg tehetsége hogy ilyen sminkekkel meg frizurákkal jelenjen meg minden nap.
ha csak a külsőségeket vesszük: mikor lettünk ilyenek, mióta nem tudunk megbékélni magunkkal?miért kell 1 kislánynak is ebben felnőnie?
és milyen mókás, h hány igénytelen pasas szaladgál és nem érdekli őket,magabiztosak, milyen génjük van ami nekünk nincs?:)
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom elfogadni, hogy a páromnak már van egy gyereke!
- Mit tegyek? Hogy lehet ezt elfogadni, magamon?
- Nem tudom elfogadni hogy férjem a gyermekünk születése után...
- Nem tudom elfogadni a főnökömet, mert életkorban, iskolai...
- Nem tudom elfogadni a szülés utáni testem és az anyaságot
- Kezdem magam elfogadni, egyre jobban érzem magam a...