Nem akarok dolgozni! 23 évesen követelem, hogy más tartson... (beszélgetés)
"Nem rég felvetettem ivel turbózom fel újabban"
Ez mit jelent?
Pedig léteznek gazdag nők...
Én meg gazdag nőt keresek, de nem találok, így kénytelen vagyok dolgozni :D
Én is,,de még érdekelt volna miért törölték a kommentemet.🤔
Sokkal felkapottabb a téma, mint az egészséggel kapcsolatos témák. Nem rég felvetettem ivel turbózom fel újabban, és eredményesen az egészségemet, végképp nem érdekelt senkit.😄 Na, tényleg befejeztem itt.😀
Most látom, ezt a témát 16-an be is jelölték kedvencnek, tehát életben lesz ez tartva stabilan.
Egyébként igen, a figyelmünkből táplálkoznak a trollok... :D
Azt kellene, hogy egy ilyen fórumba ne írjunk. Én ide nem is szaporítom a szót, és fogadom, hogy az ehhez hasonlókba sem. Így ezek a témák elég hamar elhalnak. Bár ez így nyilván nem igaz, mert feltételezem nem mindenki ért velem egyet.
Igen, de ezekre volt 1-2 helyeslő, bátorító, úgyse teszed meg, csak a szád jár jellegű komment, ugorjon vonat elé stb. ebben a fórumban is, meg a másikban is. Nem konkrétan így, hogy akkor öld meg magad. Lehet más szerint belefér, nekem kicsit bántotta már a szemem. Ezek szerint a modiknak is, ha törölték. Bár gondolom, FI lelkétől függetlenül sem egy jó arculat az oldalnak, ha valaki rákattint a fórumokra, és épp ilyesmik vannak legfelül. 😅
Úgy emlékszem, ő mondogatja folyton, hogy bárcsak meghalna. Nem tudjuk megmenteni saját magától, észérvek láthatóan nem segítenek. Rengeteg jótanácsot kapott, egyik sem járható számára. Csak a valaki tartsa el vs. halál.
Van egy 46 éves nő ismerősöm, ezeket össze kéne kötni.
A nő az anyja nyugdíjából él, és fizeti az eü. hozzájárulást. Évek óta semmilyen segélyt nem kap. Ez is egy akasztanivaló lusta dög.
Nem kell eltartanotok az adótokból ha kapok segélyt. Az elég nagy haszon a többiek szerint.
Szerintem rajtad kívül senki nem akarja, hogy meghalj, csak idegesítesz minket. Nem ismerünk, mi hasznunk abból, ha meghalsz?
Gondolom azért szeretnék, hogy meghaljak, mert menthetetlen vagyok és inkább menjek a levesbe, mint hogy bűnözzek vagy valami.
Törölték azokat a hozzászólásokat.
Ki drukkol, hogy öngyilkos legyen? Sok mindent írtak, én is írtam az "anya" fórumába, de ilyesmire nem emlékszem. Nem figyeltem?
Azért az már lehet kicsit túlzás, hogy FI halálát kívánjátok, és kvázi drukkoltok, hogy legyen öngyilkos. Nekem is kinyílik a bicska a zsebemben a FI-tól, és simán lehet az is, hogy egy troll (őszintén, én is efelé hajlok), de azért ez már túlmegy szerintem egy határon. Tudom, ez a moderátorok dolga, nemtom, őket miért nem zavarja, és bocsi mindenkitől, de ez már kikívánkozott.
Azt itt megígérem, hogy ilyet nem fogok kirakni :)
Bárcsak az életösztönöm ne dolgozna. Könnyebb lenne végre megtenni amit megkéne. Vagy bárcsak a szívem ne dolgozna többet és mondjuk álmomban állna le.
Nincs más választásom, vissza kell költözzek anyámhoz. December 1-i lakbért már nem tudom fizetni.
Bár az ujjaid se dolgoznának... azokat bezzeg nem kíméled 🤣🤣🤣
Ne is! Nyűglődjél, kínlódjál!
Ne is! De lègyszi ne gyere vissza az országunkba!
Köszi!
"Akkor meg embereld meg magad, és tegyél valamit, hogy ember is legyen belőled." Nem vagyok hajlandó. Nem fogok dolgozni soha többé.
Akkor meg embereld meg magad, és tegyél valamit, hogy ember is legyen belőled. A leggusztustalanabb az egészben az, hogy azt hiszed, van létszükséglete az ilyen hozzáállásnak.
És ne nevezd azokat mazochistának, akik szeretnek dolgozni. Én is szeretek, még ha ki is fáradok belé, de nagyon is örömmel tölt el. Vagy azt irigyled tőlünk, hogy boldogok vagyunk és jól érezzük magunkat a bőrünkben? Normális ember ha látja, hogy nem működik valami és nem jut előre vele, akkor változtat rajta és nem nyavalyog.
ÉN a lottó ötöst követelem magamnak!
Sajnos nem kamu. Tényleg így gondolkodom.
Eddig kitől követelted és mi volt a reakciója?😀
miért lenne az.elégedett az életével,dolgozik,de nem azért,hogy életben maradjanak.én tényleg azért dolgoztam,hogy eltartsam kettőnket.tán nem tudod a mazochista jelentését?
További ajánlott fórumok: