Nem akar jönni a baba (beszélgetés)
Cicus818 !!!!!!
Azóta mi újság veled??? Rég beszéltünk!!
Szia,Ancsi!
Köszi,hogy megnyugtattál,bár majd ha túl leszek rajta akkor nyugodtabb leszek.Nálatok is volt már minden vizsgálat?És most hol tartotok??Itt menet közbe kiderült ,hogy a párom spermája sem jó,(azt mondják ez a jobbik rossz)tehát ha meg csinálják az átjárhatóságit, és jó lesz minden akkor is csak a lombik jöhet szóba ,ebben a felállásban.Persze ha a párom kap valamilyen gyógyszeres kezelést, és az használ, akkor minden lehetséges.De túl sok a ha...Csak az idő múlik.
Sziasztok!
Mi már 5 éve próbálkozunk,és semmi eredmény.Pedig nem is idegeskedtem ez miatt.Most már annál jobban ,mert 34 leszek az idén.Elkezdődtek a kivizsgálások volt hormonvizsgálat a 21 .-napon és ciklus vizsgálat is.Van pé-m rendesen és voltunk is együtt mikor a doki mondta és semmi.A párom spermavizsgálata nem lett valami jó,van valami gyulladás ,most jön meg a tenyésztés eredménye.Nekem még hátra van egy 3.-napi hormon és egy petevezető átjárhatósági vizsgálat, amitől nagyon félek.Volt már valakinek ilyen?? Bocsánat ,hogy ilyen sokat írtam,de igazából ezeket problémákat az érti meg aki benne van.És más akinek sikerül nem érti ,hogy miért kell ezen görcsölni.
Sziasztok.
Tudna valaki segíteni, mert babát szeretnénk, de nem akar összejönni.
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani nekem,hogy milyen árban van ez a Gynevac?A barátnőmék próbálkoznak,már hosszú ideje,de semmi...
szia
Hát reggel megyek a harmadik szurimra!És hétvégén lesz pé-m és pont itthon lesz a férjem!(Külföldön dolgozik)!Ugyhogy hétvégén beleadunk apait,anyait!
:)))))))))
Nálad mi zú?????
szia
nem a nőgyógyászom írta fel ő nem nagyon foglalkozott vele!A házidokival írattam fel!A párom nem kapta meg!(Bár neki se ártana!!!)
SZIA
SZERINTEM ITT MINDENKI A BABA MIATT ÍRATTA FEL,TÖBBEK KÖZÖTT ÉN IS!
szia
Én soha nem adom fel!A remény hal meg utoljára!Nekem is lesz nemsokára kisbabám!
További ajánlott fórumok:
- A feleségem nem akar strandra, fürdőbe jönni, mit tegyek?
- Apám nem akar eljönni a szülinapomra!
- Miért akar átjönni vajon a kollégám?
- Ha egy srác a következőt mondaná Neked: "ha össze akartunk volna jönni, már összejöttünk volna" - mire gondolnál?
- Nem akar valaki eljönni velem most a héten vagy hétvégén bulizni?
- Hány találkozás ideális, ha 2 ember össze akar jönni?