Hány találkozás ideális, ha 2 ember össze akar jönni? (beszélgetés)
Ha nincs vonzódás meg szimpátia lehet 10 is és mégsem alakul semmi. Ha jól érzitek magatokat és oda vagytok egymásért akkor meg azért lesz 10.
Nem kell rögtön smacizni ha a semmit erre érted. Szerintem azt az ember érzi hogy mit szeretne a másik meg milyen a tempója.
Es hol a te recepted?
Eleg mashogy randiztam 15-27 evesen ket tesoval egy szobaban elve, mint mondjuk 30 evesen elvaltam egy sajat fenntarsatu lakasban. Meg mashogy kezdtem "randizni" 36 evesen, amig az exemmel laktam.
Mi vagyunk a hulyek, ha valaki egy meghatarozatlan kerdest tesz fel? Es barmilyen jol leirja a szitut, az adott ket emberen mulik csak.
"Nem voltam még húsz, midőn egy könnyű éjszakán,
Egy Fradi győzelem és öt konyak után,
A lépcsőház aljában enyém lett a lány,
Reggel úgy éreztem, végre férfi lettem.
Mondtam az öcsémnek, milyen nagyot tettem.
Ünneplő ruhában a kocsmába siettem."
Felesleges arról érdeklődni, hogy másnál hogyan zajlott, mert mindenkinél más. Egyik sem lesz az, ami veled történt vagy történni fog.
Egyik kérdésedre sincs konkrét válasz.
Szerintem nincsen olyan, hogy ideális. Találkoztok, aztán alakul minden. Vagy nem. Az ember érzi , ha valakivel összeillik vagy sem. :)
Ha rám hallgatsz, minél többször randiztok, annál tovább tart a szép időszak. Mi elsiettük, hamar összeköltöztünk. Több alkalom kellett volna randizni. Na nem azért, csak ugye az izgalom. :)
Az olyan jooo! 😍
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi?
- Véletlen találkozások vannak vagy a sors az, ami összehozza az embereket?
- Első találkozáskor letegeznél egy ismert embert?
- Mik az összetevői, egy számodra ideális rakott krumplinak?
- Eldöntöttem, hogy meglátogatom plátói szerelmemet. Egy ideje kerüli az embereket... Mit vigyek, hogyan készüljek a találkozásra?
- Szerintetek mikor ideális komolyabb dolgokról beszélni egy kapcsolatban? (pl. összeköltözés, gyerek...)